HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Patrick J. Adams i Meghan Markle nisu redovno u kontaktu, ali bivši kolege nedavno su se čuli, otkrio je glumac.,

Zvijezda serije Suits (43) odgovarao je na komentare i pitanja obožavatelja na Redditu,  a najzanimljivija su uključivala pitanja o odnosu s Meghan Markle (43) nakon što je 2018. napustila popularnu seriju kako bi se udala za britanskoga princa Harryja.

Patrick J. Adams i kolegica iz serije danas imaju podcast

Je li vam čudno što je vaša nekadašnja kolegica sada članica kraljevske obitelji? Jeste li još uvijek u kontaktu?” upitao je obožavatelj, a Patrick je priznao da on i Meghan “nisu baš u kontaktu” jer je pojasnio da ona “sada vodi vrlo drugačiji život iz očitih i važnih razloga.”

Međutim, nakon što je čula vijest da Patrick i kolegica Sarah Rafferty pokreću podcast u kojem ponovno gledaju omiljenu seriju, glumac je rekao da mu se Meghan obratila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

Kad sam najavio podcast, dobio sam lijepu poruku u kojoj je pisalo koliko je uzbuđena zbog nas i pitala nas kako može pomoći na bilo koji način“, napisao je Adams.

Rekao je da je “tako lijepo još uvijek imati takvu podršku i prijateljstvo nakon toliko godina razdvojenosti“.

Meghanin i Patrickov lik – Rachel Zane i Mike Ross – bili su ljubavnici u seriji i na kraju nje su se vjenčali. U drugoj epizodi podcasta Sidebar: A Suits Watch, Adams se prisjetio da je upoznao Meghan još prije zajedničke serije.

Patrick J. Adams poznavao je Meghan Markle i prije Suitsa, a čim je došla na audiciju znao je da je prava osoba za ulogu

Otkrio je da su godinama ranije radili na pilotu jedne druge serije koji nije prihvaćen za prikazivanje, tako da se nisu vidjeli sve do audicije za Suits.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

Mislim da je to što smo se međusobno poznavali i što smo bili smireni, a ne živčani kakvi bismo bili da smo se tek upoznali doista pomoglo tome da imamo kemiju”, rekao je Adams. “Bili smo opušteni kada smo ušli u tu sobu.”

Pročitajte: 10 stvari koje vjerojatno niste znali o seriji Suits

Također se prisjetio da je Meghan odmah bila odabrana za ulogu. “Bilo je prilično jasno da će ona dobiti ulogu od trenutka kada smo počeli čitati. Bilo je mnogo lakše nego s bilo kim drugim – znali smo da je rasturila i da će to raditi i u seriji.”

druge vijesti