HELLO
Domagoj Kukec

Utjecaj kraljevske obitelji na karijeru Meghan Markle počeo je mnogo prije nego što je javno obznanila vezu sa sadašnjim suprugom, princem Harryjem.

Tvorac serije “Suits”, Aaron Korsh, nedavno je u intervjuu detaljno opisao kako je Buckinghamska palača dala iznenađujuće povratne informacije o scenarijima za iznimno popularnu američku seriju koja je lansirala glumačku karijeru Meghan Markle.

glumačka karijera Meghan Markle

Glumačka karijera Meghan Markle nadzirana je

“Mislim da je Harry to spomenuo u knjizi, jer sam čuo ljude kako pričaju o tome – kraljevska obitelj se uključila u neke stvari”, rekao je Aaron Korsh za The Hollywood Reporter u intervjuu objavljenom 29. kolovoza.

glumačka karijera Meghan Markle

Konkretno, obitelj princa Harryja imala je problema s jednim vrlo poznatim britanskim kolokvijalnim izrazom koji je Aaron Korsh želio da lik Rachel Zane, kojeg je igrala Meghan Markle, kaže svom potencijalnom partneru Mikeu Rossu, kojeg je glumio Patrick J. Adams.

“Obitelj moje supruge, kad ima osjetljivu temu za razgovor, koristi izraz ‘poppycock'”, objasnio je Aaron Korsh, koji je oženjen Kate Korsh. “Zato smo u epizodi htjeli da Mike i Rachel imaju nešto, da to bude pozdrav mojoj svojti , htjeli smo da kaže, ‘Moja obitelj bi rekla poppycock’. A kraljevska obitelj nije htjela da izgovori tu riječ.”

Glumačka karijera Meghan Markle bila je pod budnim okom kraljevske obitelji

“Nisu željeli da izgovori riječ ‘poppycock'”, nastavio je. “Pretpostavljam zato što nisu htjeli da ljudi montiraju snimke u kojima ona izgovara ‘cock’. Morali smo je promijeniti u ‘bulls–t’ umjesto ‘poppycock’, i to mi se nije svidjelo jer sam rekao svojoj svojti da će to biti u emisiji.”

glumačka karijera Meghan Markle

Iako se Aaron Korsh pridržavao zahtjeva palače, kaže da nikada nije saznao tko je pregledavao scenarije – je li to bila kraljica Elizabeta II, kralj Charles III, princ William ili nepoznati član kraljevskog osoblja.

“Ne znam kako su ih dobili, priznao je. “Znao sam da ih čitaju jer sam dobio povratne informacije, ali ne znam kako su ih dobili.”