HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Putnici na letu tvrtke Qantas primili su ispriku nakon što je film s Dakotom Johnson koji nosi oznaku R (nije primjeren mlađima od 18 godina) prikazan cijelom avionu.

Film iz 2023. godine, “Daddio”, u kojem također glumi Sean Penn, prati mladu ženu koja započinje razgovor s vozačem taksija pri povratku na Manhattan.

Prema izvješćima, tehnički problem na letu između Sydneya i zračne luke Haneda u Tokiju onemogućio je pojedinačni odabir filmova. Nakon što su neki putnici odabrali “Daddio”, posada je odlučila prikazati ga svima.

Film Daddio je seksualno eksplicitan, a članovi posade su mislili da je za djecu

Članovi posade su pomislili da je u pitanju dječji film, a skandal je izbio nakon što su neki putnici shvatili da film ima seksualno eksplicitan sadržaj.

U izjavi, iz australskog avioprijevoznika su poručili: „Film očito nije bio prikladan za prikazivanje tijekom leta i iskreno se ispričavamo putnicima zbog ovog iskustva. “Na svim je ekranima tijekom leta prikazan film za cijelu obitelj, što je naša standardna praksa u rijetkim slučajevima kada pojedinačni odabir filmova nije moguć. Pregledavamo kako je došlo do toga da baš ovaj film bude odabran.”

Putnici su se raspričali kakve su bile reakcije ljudi na letu

Neki od putnika su o ovom iskustvu pisali na Redditu, a jedan od njih tvrdi: „Shvatili su to nakon 40 minuta penisa i grudi i odlučili su prikazati ‘Inside Out 2’, a zatim neki reality show o preživljavanju s Novog Zelanda.“ Dodali su: „Zaista sam mislio da prikazuju ‘Madame Web’ ili nešto slično, iskreno ne znam bi li to bilo gore. Ovi jadni klinci i roditelji, trebali ste čuti uzdahe u cijelom avionu.“

Drugi je rekao: „Bilo je super neugodno za sve, posebno za obitelji s djecom na letu… Kako je ovo prihvatljivo za veliku aviokompaniju? Je li se nekome drugome ovako nešto dogodilo?

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024