HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U Dubaiju je održana dodjela nagrada najboljih kulinarskih destinacija, a na prvom mjestu našao se jedan azijski grad. Stručnjaci koji rade za World Travel Awards zaključili su da je upravo to grad s najboljom ponudom hrane na svijetu te obavezna “bucket list” destinacija za sve koji na putovanjima prije svega uživaju u gastro užicima.

grad s najboljom ponudom hrane na svijetu

Grad s najboljom ponudom hrane na svijetu službeno je…

Hanoi! Užurbani glavni grad Vijetnama pobijedio je mnoge glamurozne destinacije s vrhunskom gastro ponudom i zasjeo na prvo mjesto liste kao grad s najboljom ponudom hrane na svijetu.

PROČITAJTE: Mystery putovanja novi su hit među putnicima željnim avantura

Zanimljivo je i da je World Travel Awards nedavno proglasio Hanoi najboljom azijskom destinacijom za kratki odmor  od 2 do 4 dana, tako da očito ima impresivnu ponudu koja oduševljava sve koji ga posjete.

grad s najboljom ponudom hrane na svijetu

Zašto je Hanoi grad s najboljom ponudom hrane na svijetu?

Hanoi je poznat po jelima kao što su phở, ukusna juha s biljnim rižinim rezancima, i bún chả, koje uključuje svinjske mesne okruglice koje se poslužuju s bijelim rižinim rezancima i Nước chấ umakom, a nudi i razno razne vrhunske restorane kao i odličnu uličnu ponudu hrane.

grad s najboljom hranom na svijetu hello magazine croatia hrvatska

Hanoi se za krunu borio s Aucklandom, Cape Townom, Limom, Lisabonom, Los Angelesom, Montego Bayom i Port Louisom koji su se također našli na listi.

druge vijesti