HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Plan vježbanja Jennifer Aniston ovih je dana rigorozniji no ikad prije, izvještava portal SheFinds. Slavna glumica, poznata po nevjerojatnoj figuri tijekom cijelog svog života pomno pazi na prehranu i tjelovježbu, a izvori kažu kako je uoči 55. rođendana još ambicioznija po tom pitanju.

“Umjesto da jednostavno prihvati cijeli proces starenja, ona se želi žestoko boriti, a najbolji način da to učini je nabijanje mišića”, objasnio je izvor. Jennifer uživa uvoditi raznolikosti u svoju rutinu vježbanja aktivnostima kao što su planinarenje, hodanje i joga. Kad je riječ o njezinoj prehrani, usredotočuje se na proteine ​​i povrće za svoje primarne obroke, ali si vikendom dopušta omiljenu hranu koja nije niskokalorična.”, prenosi SheFinds.

Jennifer Aniston hello magazine croatia hrvatska plan vježbanja Jennifer Aniston glavna

Plan vježbanja Jennifer Aniston uistinu je impresivan

Izvor blizak glumici kaže da Jennifer Aniston ovih dana “često ustaje u 3 ujutro kako bi odradila svoj prvi trening u danu, zatim jede veliki doručak i vraća se u krevet na nekoliko sati prije sljedećeg treninga.”

PROČITAJTE: Ozempic ili poljubac pauka? Jennifer Lopez kaže da je sad najvitkija dosad, otkriva i razlog

Jennifer navodno radi 1000 trbušnjaka svaki dan, pet dana u tjednu trenira s utezima, a vježba i kardio treninge, jogu i pilates.

Jennifer Aniston hello magazine croatia hrvatska plan vježbanja Jennifer Aniston glavna

U intervjuu za Women’s Health u veljači, Aniston je izjavila da njezini treninzi “razlikuju od tjedna do tjedna, ovisno o rasporedu rada”.

Zvijezda serije “Prijatelji” dodala je: “U idealnom slučaju, voljela bih četiri treninga tjedno, a zatim šetati i planinariti u ostalim danima”.

Sad je, kako se čini – pojačala tempo.

druge vijesti