HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kako figura Jennifer Aniston izgleda tako nevjerojatno i u 55. godini života? Slavna glumica od tinejdžerskih je dana zagovornica zdravog načina života, tjelovježbe i pomno osmišljene prehrane ne čudi što svaki njezin savjet obožavateljice sa svih krajeva svijeta s oduševljenjem dočekuju. U novom intervjuu za portal Byrdie, Jennifer Aniston je otkrila tajne svog izgleda te izjavila da je u posljednjih nekoliko godina trening visokog intenziteta zamijenila vježbama nižeg intenziteta. Otkrila je i go-to pokret koji smatra zaslužnim za svoju figuru! Svakako ćemo mu se posvetiti već danas!

Jennifer Aniston hello magazine croatia hrvatska figura Jennifer Aniston

Figura Jennifer Aniston nevjerojatna je zahvaljujući treningu s plankovima

Figura Jennifer Aniston – u čemu je tajna?

“Sve što uključuje plank i glajdere je dobro. Ovi pokreti rade na vašem trupu, gluteusu i nogama—oni označavaju svaki okvir u odjelu ‘cijelog tijela’.”, otkrila je Jennifer Aniston.

PROČITAJTE: Amal Clooney – Koju kremu obožava i koji je parfem nosila na vjenčanju s Georgeom Clooneyjem?

“Dobar sportski grudnjak da ove bebice ostale netaknute”, dodala je glumica misleći na svoje grudi.

Kad je njezina slavna kosa u pitanju, Jennifer Aniston, koja i sama ima liniju proizvoda za njegu kose kaže kako ništa ne može pomoći kosi kao – izbjegavanje topline.

“Izbjegavam sve vruće aparate poput pegle za kosu i uvijača”, otkrila je.

Kako se Jennifer Aniston odmara nakon napornog dana na setu?

“Nakon posla dođem kući, zavalim se na kauč i pustim svoje pse da me ljube i obasjaju ljubavlju, to je prvo što napravim. Ali zatim se pokušavam držati podalje od ekrana što je dalje moguće”, izjavila je.

Jennifer Aniston hello magazine croatia hrvatska figura Jennifer Aniston

“Cijeli dan do mene dolazi previše informacija, a mislim da naši mozgovi nisu dizajnirani za ovu vrstu unosa informacija. Zvuči kao klišej, ali ako konzumiram previše, moja razina stresa raste, tako da moja briga o sebi pokušava ograničiti unos informacija koliko god mogu, a da nisam. ostaviti u mraku, što je puno lakše reći nego učiniti.”, zaključila je slavna glumica.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024