HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavni hrvatski nogometaš Luka Modrić raznježio je srca svojih obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama objavivši fotografije u povodu sedmog rođendana svoje najmlađe kćeri Sofije. U jednoj od objava, pokazao je kako ga je kći našminkala, što je mnoge nasmijalo. Sretan rođendan malom anđelu, koja je ponekad i moja make up umjetnica. Volim te puno,” napisao je Luka uz fotografije. Njegov post je brzo prikupio gotovo više od 2 milijuna lajkova, a pratitelji su joj u komentarima uputili lijepe želje, poput “Sretan rođendan princezi Sofiji” i “Malena, sve najbolje”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Luka i njegova supruga Vanja upoznali su se kada je on počeo igrati za Dinamo. Vjenčali su se u svibnju 2010. godine najprije pred matičarom, a zatim godinu dana kasnije u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Nakon vjenčanja, dobili su sina Ivana, a dvije godine kasnije i kćer Emu. Godine 2017. njihova obitelj postala je bogatija za još jednu djevojčicu, Sofiju.

PROČITAJTE: Severina i Luka Modrić ponovno zajedno!

Nedavno je Vanja proslavila 42. rođendan, a Luka joj je čestitao na društvenim mrežama. “Sretan rođendan, ljubavi,” napisao je uz zajedničku fotografiju snimljenu u njegovom rodnom kraju, konkretno u jednoj konobi u Punta Skali kod Zadra, gdje obitelj Modrić ljetuje već godinama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

druge vijesti