HELLO
Stipe Vukšić

Nakon što je u subotu s Real Madridom osvojio šestu Ligu prvaka i postao najtrofejniji igrač u povijesti najvećeg nogometnog kluba na svijetu, Luka Modrić (38) priključio se u utorak hrvatskoj reprezentaciji u pripremama za Europsko prvenstvo u Njemačkoj.

Reprezentacija se već ranije okupila u Rijeci gdje je u ponedjeljak igrala prijateljsku utakmicu sa Sjevernom Makedonijom, a Luka se suigračima priključio u hotelu.

Luka Modrić nakon velikog uspjeha došao je u Hrvatsku

Hrvatski nogometni savez podijelio je video iznenađenja koje su suigrači pripremili za svoga kapetana i najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti.

Nakon što se pojavio ispred hotela, za Luku je sve izgledalo uobičajeno – strka pred ulazom i brojni fanovi koji su čekali svoga idola kako bi ugrabili njegov potpis i uslikali selfie s njime. Nakon što je strpljivo i s osmijehom pozirao sa svojim fanovima, Modrić se pozdravio s predsjednikom HNS-a Marijanom Kustićem te ušao u lift koji ga je odvezao na kat s reprezentativcima.

A tamo – iznenađenje.

Mislio je da ga čeka samo uobičajeni odlazak u sobu, ali iza zastora su se pojavili – svi. Na videu koji je objavio HNS na svojim društvenim mrežama vidi se da su se ostali hrvatski reprezentativci sakrili kako bi priredili malo iznenađenje svome suigraču dok je s velikog zvučnika zagrmila prepoznatljiva melodija Himne Lige prvaka

Kada se Luka pojavio na katu svi su mu krenuli čestitati, a on je zagrlio svakoga od suigrača. Prava #Obitelj, kako se HNS hvali na društvenim mrežama.

Luka Modrić bliži se četrdesetoj, ali to ga ne sputava

Zaslužio je. Maestro, još jednom naklon do poda!“, napisali su na Twitteru. Reprezentativci su zatim odletjeli u Rim gdje su se jučer susreli s papom Franjom, a zatim proslijedili u Portugal gdje će odigrati posljednju utakmicu uoči prvenstva Europe.

HNS je sinoć objavio nove fotografije Modrića, na kojima se vidi da je već prionuo revnome treningu. „Godine su samo broj“, napisali su. Ipak mu je tek 38.

druge vijesti