HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Europsko prvenstvo u Njemačkoj je započelo, a iako se nismo proslavili u prvoj utakmici protiv Španjolske u kojoj je Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila rezultatom 3:0, pred nama su još dvije utakmice. Prva je već u srijedu u 15 sati kada igramo protiv Albanije, a potom nas 24. 6. u 21 sat čeka utakmica protiv Italije.

I dok se naša reprezentacija ozbiljno priprema za sljedeće dvije utakmice nakon debakla protiv reprezentacije Španjolske, ono što je preplavilo internet je informacija koja napokon otkriva omiljeni parfem Luke Modrića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Omiljeni parfem Luke Modrića šokirao je ljubitelje kvalitetnih parfema

Iako će mnogi očekivati da Luka Modrić možda koristi parfeme poznatih svjetskih brendova kao što su Chanel ili Dior, to zapravo nije slučaj. Omiljeni parfem Luke Modrića zapravo proizvodi jedna druga poznata parfemska kuća s Istoka, a radi se o katarskom brendu Al Jazeeri.

“Luka Modrić je čovjek koji me naučio najviše. Prema njemu osjećam posebnu sklonost. Uvijek mi puno pomaže i učitelj mi je u svakom pogledu. Susjedi smo u svlačionici jer je on broj 10, a ja 11 i o svemu pričamo. Mi smo kao otac i sin” otkrio je Rodrygo te za GQ otkrio tajnu koju čak ni njegov otac ne zna.

“Volim lijepo mirisati. Imam mnoge parfeme, ali jedan mi je poseban i uvijek ga nosim. Jednog dana sam osjetio da Luka, jer smo uvijek jedan uz drugog, sjajno miriše. Znao sam da je to parfem koji je stavio. Pričekao sam da ode i otvorio njegovu torbicu. Unutra je bio parfem koji je tako krasno mirisao. Slikao sam bočicu, poslao prijatelju i rekao da ga kupi. Sada koristim isti parfem kao i Modrić i on ne zna kako sam došao do njega. Obožavam taj parfem, ljudi mi uvijek govore da divno miriše.”

@gordan_gourmand Koji parfem koristi Luka Modrić? #luka #lukamodric #modrić #parfem #perfume #hrvatska ♬ Money, coin, cash register, shop, accounting 1 – Rapid Fire

Kakve tajne krije omiljeni parfem Luke Modrića?

Luka Modrić već je godinama vjeran parfemu ONXY koji se još uvijek ne može kupiti na domaćem tržištu. Parfem miriše slatko i gurmanski s glavnim notama ambergrisa, ruže, uda, ali i vanilije te na svjetskim stranicama koje se bave recenziranjem mirisa ima dosta dobre ocjene. Cijena omiljenog parfema Luke Modrića kreće se oko 130 €.

omiljeni parfem luke modrića

druge vijesti