HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Priča zvijezde Formule 1 Maxa Verstappena uskoro će biti ispričana.

Prema Deadlineu, 27-godišnji trostruki vozački prvak F1 bit će tema 11 dokumentarnih filmova Viaplaya.

Max Verstappen: Off the Beaten Track i Max Verstappen: Master of the Track bit će prva dva naslova objavljena na streaming servisu, počevši od ponedjeljka, 14. listopada.

Off the Beaten Track sastojat će se od tri epizode, dok će Master of the Track biti 22 kratke epizode.

Max Verstappen oduševljen je dokumentarcima koji će fanovima dati uvid u njegov život

Zatim, kasnije tijekom mjeseca, Max’s Machine i F1 Talks će debitirati 21. listopada, dok će F1 2023: Champion Becoming a Legend biti objavljen 28. listopada.

Lion Unleashed debitirat će 18. studenog, a Near Perfect, Picture Perfect i Anatomy of a Champion bit će prikazani 25. studenog.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Max Verstappen (@maxverstappen1)

Partnerstvo s Viaplayem za sve ove serije bilo je nevjerojatno putovanje“, rekao je Max u izjavi. “Ove serije pokazuju stranu koja često ostaje neviđena tijekom trenutaka na stazi Formule 1. Daje uvid u moj život, moju ljubav prema različitim oblicima motosporta i ljude koji me inspiriraju. Ponosan sam što surađujem s Viaplayem u predstavljanju ove jedinstvene serije gledateljima u Sjedinjenim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu.”

Max Verstappen inače ne voli snimateljske ekipe, ali on i redatelj su se snašli

Uglavnom sam sam snimao. Max nije ljubitelj snimateljskih ekipa, pa smo pogledali kako ih učiniti što manjim i kompaktnijim, kako bi se Max osjećao opušteno. To je ujedno i jedini način da stvarno učinite nešto drugačijim od onoga što ste već vidjeli s njim,” rekao je Nick Hoedeman, koji je režirao serije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Max Verstappen (@maxverstappen1)

Za mnoge ljude uvid koji dobijete u njegov život odgovara na pitanje zašto se Max ponaša tako”, nastavio je Nick. “On je ‘ono što vidiš, to je ono što dobiješ’ — nešto što je prilično nezgodno za filmskog redatelja. Ali također je stvarno ono što jest. To ga čini vrlo čistom osobom i to ćete vrlo dobro vidjeti. Svi su bili vrlo otvoreni i iskreni.”

druge vijesti

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024

princezini dnevnici 3

Millenijalci oduševljeni: Treći nastavak filma Princezini dnevnici službeno u razvoju, Anne Hathaway se vraća u Genoviju

Prošlo je 23 godine otkako su Princezini dnevnici prvi put zasjali na našim ekranima i 20 godina od izlaska drugog nastavka, Princezini dnevnici 2: Kraljevske zaruke. Međutim, milenijalci nikada nisu izgubili nadu u mogućnost trećeg dijela ove obožavane franšize, osobito nakon godina šuškanja da bi Princezini dnevnici 3 mogli biti u pripremi.

Film/TV

05 listopada 2024