HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mnogim Hrvatima uspomene iz djetinjstva vežu se uz odlazak u shopping u Trst s roditeljima i sate provedene na slavnom Ponte Rossu. Danas, kad i u Hrvatskoj možemo kupiti što god poželimo, odlasci u Italiju više nisu nužni, no mnogi Hrvati i Hrvatice vole skoknuti do predivnog Trsta blizu naše granice, kako bi iskusili talijanski način života na barem jedan dan. Poput mnogih, i Lejla Filipović u Trstu voli uživati u dobroj hrani i šetnjama koje ispunjavaju osjećajem sreće, a kako se provela u zadnjem posjetu Italiji možemo vidjeti na njezinom Instagram profilu.

Lejla Filipović u Trstu zablistala je u zgodnom dnevnom outfitu

Lijepa poduzetnica i supruga glumca Tarika Filipovića, za posjet Trstu odjenula je udobnu, ali vrlo elegantnu dnevnu kombinaciju.

PROČITAJTE: Ne bunim se – Lejla Filipović otkrila kako Tarik Filipović kuha

Chic Hrvatica ulicama Trsta prošetala je odjevena u usku crnu haljinu s četvrtastim izrezom, uz koju je iskombinirala najlonke s točkicama i koledžice.

Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska Lejla Filipović u Trstu

Kao točka na i sjela je siva bomber jakna koja je na moderan način upotpunila talijanski look bivše Miss Hrvatske.

Što je sve Lejla Filipović u Trstu jela?

Kako možemo vidjeti s fotografija od kojih rastu zazubice, Lejla Filipović u Trstu uživala je u špagetima s vongolama, a zatim se zasladila sladoledom od pistacija.

Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska Lejla Filipović u Trstu Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska Lejla Filipović u Trstu

Uistinu, ovo izgleda kao dan iz snova!

Lejla Filipović hello magazine croatia hrvatska Lejla Filipović u Trstu

druge vijesti