HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Miley Cyrus imala je u srijedu navečer svoj mali “Party in the U.S.A.”, piše Page Six. Pjevačica je uslikana u izlasku sa svojim dečkom Maxxom Morandom na koncert benda Future Islands u Los Angelesu.

Miley je nosila opuštenu  kosu dok je za izlazak odjenula crni džemper.

Maxx je raspustio svoju neurednu kosu dok je nosio tamnoplavi Polo Bear pamučno-laneni pulover od Ralpha Laurena.

Miley Cyrus i dečko odnedavno žive skupa

Miley je u vezi s bubnjarom benda Liily od 2021., nakon što su se upoznali na spoju na slijepo.

U veljači je izvor blizak paru otkrio da su se uselili zajedno i da su “jako zadovoljni” svojom vezom.

miley cyrus

Svi vole Maxxa. On je sjajan tip“, rekao je insajder za People u to vrijeme. “Jako je sretna s njim. Privatan je i ne voli biti u medijima. To je dobro za nju.”

Miley Cyrus i dečko izašli su nakon što je ona optužena za plagijat

Inače ovo nije dobar tjedan za Miley. Naime pjevačicu je tužio Tempo Music Investments — investicijska platforma koja tvrdi da posjeduje udio autorskih prava za singl Brune Marsa iz 2012. “When I Was Your Man” — za kršenje autorskih prava u njezinom prošlogodišnjem megahitu Flowers.

Platforma je u pravnim dokumentima tvrdila da su refren, harmonija, melodija, napredovanje akorda i tekst pjesme “Flowers” ​​“namjerno” preuzeti iz Marsove pjesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAXX MORANDO (@mmaxxm)

Miley je osvojila svoje prve Grammyje za tu pjesmu 2024., odnijevši kući zlatne statue za snimku godine i najbolju solo pop izvedbu u konkurenciji zvijezda kao što su Taylor Swift i Billie Eilish.

Ova nagrada je nevjerojatna, ali se stvarno nadam da ništa ne mijenja, jer je moj život jučer bio prekrasan,” rekla je Miley Cyrus tijekom svog govora na dodjeli nagrada.

Neće svatko na svijetu dobiti Grammyja, ali svatko na ovom svijetu je spektakularan, stoga nemojte misliti da je ovo važno.”

druge vijesti