HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nelly Furtado dobiva korisne glazbene savjete od svoje kćeri Nevis Gahunije.

Pjevačica hita “I’m Like a Bird” dobila je svoje prvo dijete 2003. s tadašnjim dečkom Jasperom “Lil’ Jaz” Gahunijem. Iako su se ona i DJ razišli 2005. nakon četiri godine veze, ostali su prijatelji i zajedno su odgajali Nevis.

Kći Nelly Furtado također se bavi glazbom

Govoreći za Blender 2006., Furtado je ispričala kako ju je rođenje kćeri promijenilo na različite načine. “Jednostavno mislim da me majčinstvo učinilo boljom, mislim da te pomlađuje kao osobu, um, tijelo i duh”, rekla je.

Nelly je od tada dobila još jednu kćer i sina, ali o njima ne voli govoriti medijima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli nevis (@nevisgahunia)

Danas Nevis slijedi korake svoje majke kad je riječ o karijeri, ali se fokusira na pisanje pjesama, iako priprema i svoj album.  Osim toga, surađuje i s majkom – na primjer, bila je kreativna direktorica njezina nastupa u serijalu Tiny Desk Concerts.

Tijekom intervjua za Elle u rujnu 2023. Furtado je ispričala kako je njihova suradnja ponovno pokrenula nešto u njoj. “Bilo je stvarno nadahnjujuće jer je ta naša veza glazbi dala novo značenje i natjerala me da ponovno radim i pokažem svojoj djeci čime se bavim“, rekla je.

Kći Nelly Furtado mami je pomogla s otvaranjem TikToka

Nevis je mami pomogla i s novim tehnologijama – tako da joj je pomogla otvoriti TikTok. Govoreći za web stranicu Grammyja u srpnju 2024., Nelly je otkrila kako joj je Nevis spomenula da njezina glazba ima mnoge nove fanove. „Prije četiri ili pet godina moja kći je došla kući iz srednje škole i rekla: ‘Mama, ti si u trendu na TikToku’, ispričala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli nevis (@nevisgahunia)

Naučila me kako snimiti moj prvi TikTok“, rekla je pjevačica.

Duo majka-kći na kraju je surađivao i na nekoliko objava. Tako su u listopadu 2020. snimile duet u kojem su pjevale Nellyn hit “Promiscuous”, a nekoliko mjeseci kasnije, u siječnju 2021., Nelly je izvela pjesmu Olivije Rodrigo “Driver’s Licence” dok ju je Nevis pratila na klaviru. “Samo sviram s Neve“, napisala je Furtado u naslovu.

druge vijesti