HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Anja Alavanja Viljevac s djecom je ponovno posjetila Bohinj. Lijepa hrvatska voditeljica i njezina obitelj obožavaju more, a još više boravak na ovoj čarobnoj destinaciji koja donosi mnogo zabave i uzbuđenja uz nevjerojatan pogled koji ostavlja bez daha.

Vikend prije početka škole Anja Alavanja Viljevac i suprug Vedran odlučili su s mališanima provesti na jednoj od najljepših lokacija u Sloveniji.

Anja Alavanja hello magazine croatia hrvatska Bohinj

Anja Alavanja hello magazine croatia hrvatska Bohinj

Bohinj plijeni ljepotom – Anja Alavanja Viljevac i obitelj ga obožavaju

Poznata voditeljica, koja izgleda nevjerojatno u kupaćem kostimu objavila je niz fotografija s kojih možemo vidjeti kako su ona i njezina obitelj proveli mali odmor na Bohinju.

PROČITAJTE: Anja Alavanja osvježavajuće realna – U restoranima sa super pogledom hrana je uglavnom loša

“Jako sam već svojima bila naporna s ushićenjem i rečenicom “Ovo je raj!”, ali tamo se zbilja tako osjećate. Divna je priroda na u Bohinju. Otisnuti se sup-om na pučinu je meni bilo nadzemaljsko iskustvo (dečki su odabrali kajak). Gdje god okreneš glavu, uživaš u nevjerojatnim bojama i oblicima okolnih planina. Sa svakim pomakom sunca i oblaka, potpuno nova vizura. Ne možeš to dočarati fotkama.”, napisala je Anja Alavanja Viljevac uz predivne fotografije.

Anja Alavanja hello magazine croatia hrvatska Bohinj

“Voda jezera ide od tirkizne do duboke, tamno plave, i sa svojih je 24 stupnjeva, predivno osvježenje. Pješačili smo i do izvora Save, odsjeli u prekrasnom glampingu, popeli se na Vogel i posjetili Bledski dvorac, kupali se u Bledu i otplovili sup-pom do bledskog otočića. Vikend koji nam je napunio dušu. Možda nekoga inspiriram na izlet zadnji vikend prije škole. Vjerujte mi, nećete požaliti.”, dodala je.

Anja Alavanja hello magazine croatia hrvatska Bohinj Anja Alavanja hello magazine croatia hrvatska Bohinj

Ovo zaista izgleda nestvarno!

druge vijesti