HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zaručnici Channing Tatum (44) i Zoë Kravitz (35) uživaju u svojoj ljubavi, a to su pokazali i na londonskome koncertu Taylor Swift. Na novim fotkama podijeljenim na društvenim mrežama, zvijezda Magic Mikea ljubi svoju zaručnicu i kolegicu glumicu, a osim te slatke fotke Channing je podijelio i snimku Zoë kako pleše uz glazbu i odlično se zabavlja.

A i on je požurio iskazati koliko je impresioniran turnejom Eras.

Otac Taylor Swift poklonio je Channingu njezine trzalice za gitaru

Večerašnji spoj uz TSwift. Ljubav je stvarna, a Taylor je apsolutna sila! Ha i dobio sam neke trzalice za gitaru od velikog tate Swifta. On je legenda. Prodat ću ih u dobrotvorne svrhe. #swiftiesforever #tstheerastour“, napisao je u opisu objave.

Slavni glumac podijelio je fotografiju s Taylorinim ocem, Scottom Swiftom (72) i trzalicama za gitaru koje mu je ovaj poklonio.

Channing Tatum i Taylor Swift dugo su prijatelji

Glumac koji se proslavio ulogom u filmu Step Up dugogodišnji je prijatelj Taylor Swift, a u nedavnome intervjuu u povodu svoga novoga filma Blink Twice otkrio je da je čak uživao u njezinim kulinarskim sposobnostima.

U videu objavljenom na X-u Tatum je rekao: ‘Ali ono što je lijepo … i također frustrirajuće, ona može jednostavno skuhati neko talijansko jelo kao da je iz restorana s tri Michelinove zvjezdice.

‘Ona će reći: “Što ćemo jesti večeras? Daj mi ideju. Onda mi kažemo: ‘talijanska kuhinja’. I onda će ona skuhati rižoto.”

To nije bio prvi put da je Channing hvalio kulinarske talente slavne pjevačice.

Tijekom pojavljivanja u The Tonight Showu Jimmyja Fallona, govorio je o tome kako će svoju kćer Everley (11), koju ima s bivšom suprugom Jennom Dewan, povesti na koncert Eras Toura u kolovozu 2023.

‘Poznajem je pomalo privatno i stvarno je nekako normalna i slatka’, rekao je Tatum.

„Onaće ti napraviti večeru, i nema problema. Na primjer, domaći Pop-Tarts. Topli, topli pop-tarts. A onda će izaći na pozornicu za nastup od tri i više sati… Izazivam svakog triatlonca da ode i pokuša raditi ono što radi na pozornici“, rekao je.

Njezin sam veliki, veliki obožavatelj“, dodao je.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za četvrtak, 19. rujna

Četvrtak, 19. rujna, donosi dan pun izazova za vaše zdravlje; pripremite se za borbu s umorom i stresom. Ovaj dan je test otpornosti vašeg tijela i uma, stoga budite spremni reagirati brzo i efikasno na sve zdravstvene znakove koje primijetite.

Horoskop

19 rujna 2024