HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Channing Tatum (43) i Zoë Kravitz (35) jako su zaljubljeni, a to je glumac dokazao i novim postovima na Instagramu.

Zvijezda Magic Mikea podijelila je niz fotografija svoje zaručnice sa seta filma na kojemu su se upoznali – njezinog redateljskog debija, hororca Blink Twice.

Gospođa redateljica u akciji“, Channing je napisao u svojoj objavi na Instagramu 26. siječnja. “apsolutno sjajno.”

Zvijezda filma The Step Up dodala je, “jedva čekam da ovo svi vidite.”

Channing Tatum i Zoë Kravitz upoznali su se na filmskome setu

Sljedećega dana Zoë je podijelila još fotki sa seta, uključujući fotografiju na kojoj zaigrano plazi jezik dok stoji pored Channinga. Svoju objavu na Instagramu od 26. siječnja napisala je, “#BLINKTWICE u kinima od 23. kolovoza.”

Zoë ne glumi u filmu, ali ga je režirala te je koscenaristica. Prema Hollywood Reporteru, Channing glumi tehnološkog poduzetnika koji poziva konobaricu iz Los Angelesa, koju tumači Naomi Ackie, da se pridruži njemu i njegovim prijateljima na odmoru iz snova na njegovom privatnom otoku, gdje se počinju događati čudne stvari.

Pročitajte: Pokazala zaručnički prsten – Channing Tatum i Zoe Kravitz na romantičnom spoju

U Blink Twice također glume Alia Shawkat, Geena Davis, Adria Arjona, Christian Slater, Haley Joel Osment, Kyle MacLachlan i Levon Hawke (sin Ethana Hawkea i Ume Thurman, brat Maye Hawke iz Stranger Thingsa).

Channing i Zoë upoznali su se tijekom rada na filmu 2021. Prošlog listopada objavljeno je da su se zaručili.

Ako Channing Tatum i Zoë Kravitz još traže pjevača za svadbu, njezin otac je spreman

Ranije ovog mjeseca, glumičin otac, slavni Lenny Kravitz nahvalio je Channinga u intervjuu za E! News na dodjeli Critics Choice Awards 2024. i rekao da se veseli vjenčanju. Poznati glazbenik čak je skromno, u šali, dobrovoljno ponudio svoje glazbene usluge ako ga zamole da nastupi na događaju.

Pjevat ću bez honorara” rekao je 59-godišnjak.

druge vijesti