HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bivši osobni asistent Matthewa Perryja, Kenneth Iwamasa, priznao je da je svoga poslodavca nalazio “u nesvijesti” više puta posljednjih nekoliko tjedana prije smrti omiljenoga glumca koji je utjelovio Chandlera Binga u seriji Prijatelji.

Iwamasa je Perryju dao injekciju ketamina koja ga je usmrtila 28. listopada nakon što se pod utjecajem toga anestetika, koji se u manjim količinama koristi za tretman kliničke depresije, utopio u svome jacuzziju.

Iwamasa se nagodio s državnim tužiteljstvom Kalifornije u slučaju Perryjeve smrti te je priznao krivnju po jednoj točki optužnice za zavjeru za distribuciju ketamina koja je uzrokovala smrt. Bivši osobni asistent otkrio je da je ubrizgavao Perryjuznačajne količine ketamina“, ukupno oko “6-8 injekcija dnevno“, u danima prije njegove smrti.

Matthew Perry tražio je od svoga asistenta da mu da veliku dozu

Bivši pomoćnik rekao je da je Perryja pronašaobez svijesti u njegovoj rezidenciji u najmanje dva navrata” u listopadu.

Na dan Perryjeve smrti, Iwamasa je rekao da je glumcu dao prvu injekciju oko 8:30 ujutro, a zatim drugu oko 12:45.

Međutim, samo 40 minuta kasnije, Perry je navodno zamolio Iwamasu da mu pripremi jacuzzi i “napuca ga jednom velikom dozom“. Pokazalo se da su to bile glumčeve posljednje riječi. Nakon te, treće doze u danu, Iwamasa je otišao obaviti nekoliko svojih dnevnih obaveza povezanih s vođenjem glumčevog kućanstva, a kada se vratio nekoliko sati kasnije, pronašao ga je mrtvoga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)

Prošli je tjedan tužiteljstvo objavilo da su Iwamasa, Erik Fleming, dr. Mark Chavez, dr. Salvador Plasencia i Jasveen Sangha — poznata kao “Kraljica ketamina” —optuženi u vezi s Perryjevom smrću.

Iako je glumac legalno koristio ketamin za liječenje dijagnosticirane depresije, počeo ga je zloupotrebljavati u rujnu 2023.

Tužitelji tvrde da je Plasencia opskrbljivao glumca ketaminom i u obliku tableta i u tekućem obliku  te je čak naučio Iwamasu kako da ga ubrizgava.

Plascencia je navodno uvukao Chaveza u plan kako bi dobio više ketamina i profitirao od Perryjeve javno poznate borbe s ovisnošću.

Doktor koji je glumcu nabavljao ketamin mogao bi završiti u doživotnom zatvoru

Pitam se koliko će ovaj moron platiti ovaj put“, navodno je Plascenia poslao poruku svojim suradnicima. Ukupno je Matthew Perry plaćao oko 55 000 dolara za ketamin.

Erik Fleming i dr. Mark Chavez su se nagodili s tužiteljstvom i priznali krivnju za kriminalnu urotu i distribuciju ketamina, a prijeti im do deset godina zatvora.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Matthew Perry (@mattyperry4)

S druge strane, dr. Salvador Plasencia, koji je opskrbljivao glumca s najviše droge, odbio je nagodbu te se protiv njega sprema sudski postupak. Optužen je po deset točaka optužnice –jednoj za kriminalnu urotu, sedam točaka za distribuciju narkotika te po dvije točke za krivotvorenje službenih dokumenata. Za prvih osam točaka prijeti mu po 10 godina zatvora, a za posljednje dvije do 20 godina, tako da postoji mogućnost da ostatak života provede iza rešetaka.

druge vijesti

dnevni horoskop

Horoskop za petak, 20. rujna

Spremite se za petak 20. 9. kada će vam obiteljska harmonija biti savršen scenarij, dok će vaša privatna sfera izgledati kao totalni kaos – očekujte dramu koju niste mogli predvidjeti!

Horoskop

20 rujna 2024