HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kit Harington ima mnogo razloga za slavlje! Naime dok je promovirao nadolazeću treću emisiju HBO-ove serije Industry, 37-godišnji glumac otkrio je da je njegova djevojčica napravila prve korake.

Moja djevojčica je tek neki dan napravila prve korake. Radim predstavu u Londonu i jako mi nedostaje obitelj,” rekao je za Extru. “Sada imam dječaka i djevojčicu. Ne mogu biti sretniji. Oni su najljepša djeca u svakom pogledu. Jednostavno su prekrasni.”

Kit Harington i supruga imaju sina i kćerkicu

Prošlo je godinu dana otkako je taj glumac dobio kćer sa suprugom Rose Leslie. Haringtonov predstavnik potvrdio je vijest u srpnju 2023., izrazivši da su njih dvoje “oduševljeni što su poželjeli dobrodošlicu djevojčici u obitelj.”

Malena se pridružila svom starijem bratu, koji je rođen u veljači 2021. Kit i Rose vjenčali su se u lipnju 2018. Glumački par dijelio je ekran u drugoj sezoni Igre prijestolja koja je Kitu donijela slavu ulogom Jona Snowa, ali Leslie (37) ranije je u jednome intervjuu za People rekla da su se upoznali mnogo prije nego što su postali glumci.

Kit je divan i zabavan čovjek, i drag prijatelj. Poznavali smo se prije nego što smo počeli raditi zajedno na Igri prijestolja. Uvijek je bila takva privilegija raditi s njim i takav blagoslov da smo se stvarno zaljubili jer je naše likove to učinilo uvjerljivijima“, rekla je u lipnju 2014.

Kit Harington priključio se glumačkoj postavi poznate HBO-ove serije

Harington se pridružuje trećoj sezoni serije Industry u ulozi izvršnog direktora za zelenu tehnologiju tvrtke Lumi. Industry je serija koja je počela s prikazivanjem 2020., a prati grupu nedavnih diplomanata koji se probijaju kroz hijerarhiju investicijske banke u Londonu.

Kit je u sklopu promocije nove sezone serije ispričao kako je fan serije Industry otkako je pogledao prve epizode i da mu je velika čast što je sada dio glumačke postave.

Treća sezona ove serije će debitirati sutra, 11. kolovoza na HBO-u i bit će dostupna za streaming na Maxu. Nove epizode izlazit će svakoga tjedna.

druge vijesti