HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ben Affleck zaključio je kupnju nove kuće u Los Angelesu vrijedne 20,5 milijuna dolara istoga dana kad je njegova supruga Jennifer Lopez dovršila prodaju svog stana u New Yorku. Obje transakcije dogodile su se u srijedu, 24. srpnja, na Jenniferin rođendan, javlja magazin People.

Ben Affleck (51) kupio je imanje s 5 spavaćih soba u L.A.-u nekoliko dana nakon što su on i J.Lo (55) postavili svoju vilu na Beverly Hillsu na prodaju za 68 milijuna dolara 11. srpnja. Par, koji je kupio kuću s 12 spavaćih soba i 24 kupaonice za 60 850 000 dolara u svibnju 2023. ranije je pokušao prodati nekretninu izvan tržišta.

Nova kuća Bena Afflecka ima pet spavaćih soba i šest kupaonica

Affleckovo novo imanje, koje ima i šest kupaonica, dizajnirao je poznati arhitekt Cliff May. Penthouse koji je Lopez prodala za 23 milijuna dolara ima četiri spavaće sobe i sedam kupaonica.

Ove kupoprodaje dolaze usred razdoblja u kojem par provodi vrijeme odvojeno. Jennifer je svoj rođendan provela u New Yorku, dok je Ben ostao u Kaliforniji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer Lopez je svoje rođendansko slavlje započela zabavom na temu serije Bridgerton u prošle subote.

Dok su brojni gosti, uključujući Jenniferinu majku Guadalupe Rodríguez, primijećeni kako dolaze na proslavu, više izvora potvrdilo je da Affleck nije bio prisutan.

Glumac je većinu ljeta proveo radeći na produkciji filma The Accountant 2 u Los Angelesu. Iako je snimanje filma završilo, on i Lopez nastavili su provoditi vrijeme razdvojeni na različitim obalama Sjeverne Amerike, uključujući Dan nezavisnosti 4. srpnja i njihove dvije godišnjice braka.

Ben i Jennifer provode ljeto na različitim krajevima Amerike

Tijekom boravka na istočnoj obali, J.Lo je viđena kako vozi bicikl, vježba u teretani i provodi vrijeme s Affleckovom 18-godišnjom kćeri Violet.

Izvor je nedavno rekao za People da “njezino ljeto nije baš ono što je isprva planirala, ali ga koristi na najbolji način.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Uvijek je zahvalna na vremenu koje provodi s obitelji”, rekao je izvor. “Provela je sjajan vikend s obitelji i prijateljima. Voli se zabavljati i uživala je u proslavi rođendana. Bila je dobro raspoložena.”

U pismu svojim pratiteljima na Instagramu dan nakon rođendana, glumica je rekla da je “potpuno oduševljena” dobrim željama i podrškom svojih obožavatelja.

Pročitajte: Zanimljive činjenice o Jennifer Lopez koje ni najveći fanovi ne znaju

Stvarno imam najbolje, najnevjerojatnije obožavatelje na svijetu. Nikada ne bih mogla izraziti koliko sam dirnuta ili koliko se nevjerojatno blagoslovljeno osjećam što ste svi vi dio mog života. Puno vam hvala”, napisala je uz fotografije na kojima pozira s rođendanskom tortom.

Nakon razmišljanja o svojoj desetljećima dugoj karijeri, Lopez je dodala: “Želim da znate na moj rođendan da ste VI moj najveći dar. Osim moje obitelji i prijatelja, uvijek ste bili uz mene u dobrim i lošim vremenima. Uvijek mogu računati na vas i želim da znate da uvijek možete računati na mene“.

druge vijesti