HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Guadalupe Rodríguez, mama Jennifer Lopez, 19 se godina molila da njezina slavna kći ipak završi s Benom Affleckom, i ta joj se želja ostvarila.

Guadalupe Rodríguez

Guadalupe RodríguezPROFIMEDIA

Ovu zanimljivu činjenicu Guadalupe je otkrila u emisiji “Today” gdje je gostovala kao pratnja Jennifer Lopez koja promovira svoj novi film “Mother”.

Manifestirala ultimativnu ljubavnu vezu svoje kćeri

Premda se Jennifer Lopez udavala tri puta prije no što se skrasila s Benom, i usprkos činjenici da je njezinu kćer itekako pogodio prekid zaruka 2003. godine nakon čega se Affleck odmah okrenuo glumici Jennifer Garner, Guadalupe je oduvijek znala da je on “onaj pravi”.

“Znala sam da ćete ponovno biti zajedno jer sam se za to molila 19 godina”, rekla je u emisiji mama Jennifer Lopez svojoj kćeri koja je blistala u atraktivnoj modnoj kombinaciji mint boje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

I sama Jennifer osvrnula se na obnavljanje veze s Benom i pjesme s novog albuma: “Prošla sam nevjerojatno putovanje kroz svoj život u proteklih 20 godina i mislim da sam puno narasla”, rekla je. “Album govori o hvatanju tih trenutaka u vremenu. Zaljubiti se i imati taj trenutak, a zatim 20 godina kasnije pokušavati uhvatiti što je ovaj trenutak bio, što je bila sasvim drugačija stvar.”

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Jennifer Lopez i Ben AffleckPROFIMEDIA

Mama Jennifer Lopez nije jedina koja je zaslužna za ljubavni život svoje kćeri

Za brak svoje kćeri sebi zasluge pripisuje i mama glumice Sarah Hyland, najpoznatije po ulozi Haley u seriji “Modern Family”. U gostovanju u popularnom showu “Ellen” glumica je izjavila kako joj je majka rekla da njoj može zahvaliti što se udala za Wellsa Adamsa jer je rekla da je on muškarac s kojim bi je voljela vidjeti kad ga je vidjela u reality emisiji “Bachellorette”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

druge vijesti