HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kim Kardashian zna da može sve. Reality zvijezda osvrnula se u zadnjoj epizodi 5. sezone Kardashiansa na promjene koje su se dogodile u njezinu životu u posljednjih godinu dana.

Kim (43) je rekla da je usredotočena na to da bude bolja verzija sebe dok nastavlja rasti u svojoj karijeri.

Ova je godina bila tako dobra”, rekla je. “Ulazim u svoju glumačku eru. Nisam imala pojma da će se ovo dogoditi. Uzela sam malo slobodnog vremena kako bih se stvarno usredotočila na to da budem najbolja mama.”

Kim Kardashian ove je godine postala glumica u franšizi koju voli, a zadnje je pogledala Krunu

Neću lagati: upravo sam pogledala cijelu sezonu Krune. Mogla bih u potpunosti vladati zemljom“, dodala je u šali, misleći na posljednju sezonu Netflixove serije, koja je pratila vjenčanje Camille i princa Charlesa nakon Dianine smrti.

Kim je također rekla da je “puno toga naučila” i da se veseli budućnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ove godine Kim je postala glumica, glumeći uz Emmu Roberts u seriji American Horror Story: Delicate. U lipnju je Kim razgovarala s Chloë Sevigny za Varietyjevu seriju Actors on Actors i objasnila kako je dobila ulogu.

Objasnila je da ju je autor serije Ryan Murphy nazvao i rekao: “Stvarno želim napisati nešto za tebe. Bi li razmislila o tome da glumiš u American Horror Story?”

Poznajem tu franšizu – i bila mi je čast“, izjavila je Kim. “Ponekad je potrebna samo jedna osoba da stvarno vjeruje u tebe i da te pogura.”

Kim Kardashian sprema novu seriju u kojoj će imati glavnu ulogu

Beauty mogulica ponovno bi trebala surađivati s Murphyjem, ovaj put u novoj seriji u kojoj će glumiti moćnu odvjetnicu za razvode.

Stvarno sam uzbuđena zbog toga“, priznala je. “I opet, to da on vjeruje u mene da preuzmem ovaj projekt toliko mi znači. I osjećam se tako dobro jer bih mogla biti odvjetnica i u stvarnom životu i na TV-u.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim bi također trebala glumiti u novoj Netflixovoj komediji The Fifth Wheel.

druge vijesti