HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kim Kardashian je spremna za sljedeći korak u svojoj karijeri – ali se dvoumi oko toga što bi to moglo značiti.

Tijekom epizode realityja The Kardashians od 20. lipnja, Kim je otkrila svojim prijateljima da je prodala komediju Netflixu nakon što je išla od studija do studija i predstavljala svoju ideju za film. U filmu, The Fifth Wheel, Kim (43) igra glavnu ulogu, ali je i producentica.

Nisam očekivala ovakav zaokret u karijeri, stvarno me iznenadio i mislim da svi moramo zahvaliti Bradu Slateru za ovo. On je moj agent“, objasnila je tijekom epizode. “Želiš Brada Slatera u svom kutu, on misli na mene.”

Osim što je po novome glumica, Kim Kardashian će biti i producentica

Kim je priznala da se osjećala nervozno jer je ovo bio prvi put da je studijima predstavila ideju za film. “Ako se to dogodi i uspije, osjećat ću se doista uspješno i ispunjeno, ali tko zna?” rekla je o filmu koji je opisala kao mješavinu Mamurluka, Djeveruša i Kluba prvih žena (First Wives Club).

Kada su ponude počele pristizati, “svi su zvali u roku od 20 minuta s ponudama, bilo je stvarno super“, prisjetila se Kim, živci su joj popuštali, ali pritisak je postajao sve veći.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kako se pomirila sa zahtjevima produkcije i glume u filmu, Kim se našalila da će se nečega “morati odreći” i odmah izabrala “spavanje” kao prvu stvar. No, rekla je, njezin izgled definitivno neće biti pogođen u skorije vrijeme.

Mogu raditi film godišnje, imam oko 10 godina u kojima još uvijek dobro izgledam, tako da je to sve što imam u sebi, a onda ću uzeti malo slobodnog vremena. To je moj 10-godišnji plan” ispričala je, govoreći kasnije svojim prijateljima “Osjećam da mi treba manje botoksa kako bih mogla pokazati više emocija, ali definitivno neću dobiti 200 kila za ulogu. Pitam se kako ću se rasplakati, kako ću se preplašiti?”

Unatoč zabrinutosti, Kim je rekla da je još uvijek odlučna ostaviti svoj trag u svijetu filma.

To je veliki izazov za mene i želim ga prihvatiti. Svake godine želim učiniti nešto čime ću izazivati samu sebe.”

Kao glumica Kim Kardashian do sada se uglavnom pojavljivala u serijama

Kim je izazvala veliku pozornost kada se 2023. pojavila u sporednoj ulozi u seriji American Horror Story: Delicate uz Emmu Roberts. To je bio njezin prvi pokušaj ozbiljne glumačke uloge u 10-ak godina, a osim toga u zadnje je vrijeme i davala glas u dva filma iz franšize Paw Patrol.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ranije se pojavljivala u manjim ulogama u serijama CSI: NY, Drop Dead Diva, How I Met Your Mother, 30 Rock i Two Broke Girls, nekoliko filmova poput Disaster Movie iz 2009. te je 2021. vodila Saturday Night Live.

Na Met Gali 2023. Kim je ispričala da je uzimala satove glume kao pripremu za ulogu u American Horror Story. “Mislim da je stvarno zabavno izaći iz svoje zone komfora, probati nešto novo i rasti”, rekla je tada. “Tako sam uzbuđena zbog tog iskustva.”

druge vijesti