HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kim Kardashian već neko vrijeme nosi platinasto plavu kosu, a zahvaljujući celebrity frizeru Chrisu Appletonu njezina je frizura sada postala još bolja. Nove šiške Kim Kardashian još su jedan dokaz da se repaste šiške, kakve je devedesetih nosila Pamela Anderson, vraćaju u modu na velika vrata, a lijepoj osnivačici brenda SKIMS fantastično stoje.

Nećemo se čuditi ako uskoro na ulicama ugledamo djevojke s kopijom ove frizure.

Nove šiške Kim Kardashian imaju i službeni naziv – Babewatch

S obzirom na to da su inspirirane stilom Pamele Anderson, nove šiške Kim Kardashian nose naziv Babewatch, na svom Instagram profilu otkriva Chris Appleton, koji je zaslužan i za nedavnu transformaciju Megan Fox koja je oduševila društvene mreže.

PROČITAJTE: Megan Fox napokon predstavila frizuru koju možemo (i želimo) kopirati

Babewatch šiške podrazumijevaju repasto odrezane pramenove na čelu i dva dulja pramena uz lice, koja izgledaju posebno dobro uz kosu podignutu u raščupanu punđu.

Kim Kardashian plava kosa hello magazine croatia hrvatska šiške Kim Kardashian

Kim rijetko nosi šiške, ali ove su pun pogodak

Lijepa 43-godišnja reality zvijezda ovih dana izgleda bolje no ikad, a mnogi bi rekli da nova frizura označava i novo razdoblje u koje hrabro ulazi.

Na novim fotkama uz šiške koje su oduševile njezine fanove i urednike beauty portala, nosi predivnu crnu haljinu s golim ramenima i blista uz pomoć sjajnih kapi za tijelo uz koje slavni ovih dana postižu wet look izgled.

druge vijesti