HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Mnoge je iznenadila vijest da je kraljica Camilla na odmoru dok se njezin suprug i snaha oporavljaju od težih operacija no izvori iz palače otkrivaju da je to bila želja samog kralja. Premda se oporavlja od operacije i suočava s dijagnozom koja je zabrinula njegove bližnje, a i cijelu Veliku Britaniju, kralj Charles III. itekako brine o svojoj dragoj Camilli pa ju je potaknuo da izabere destinaciju na kojoj će se odmoriti od silnog rada.

“Charles je vidio da Camilla previše radi dok se istovremeno pokušavala brinuti za njega”, ekskluzivno je otkrio izvor za Us Weekly nakon što je primijećeno kako kraljica izostaje s nekih ovotjednih događanja vezanih za dvor.

Kraljica Camilla kralj Charles III hello magazine croatia hrvatska kraljica Camilla na odmoru

Kraljica Camilla na odmoru u Indiji puni baterije

Nakon što joj je suprug predložio da se nakratko ostavi dužnosti i odabere lokaciju na kojoj će se u potpunosti odmoriti, kraljica Camilla odletjela je u Indiju koja je poznatom paru oduvijek bila draga.

PROČITAJTE: Camilla Parker Bowles kao djevojka – Zvali su je Milla, odrasla je u luksuzu, a otkaz dobila jer je predugo ostala na plesu

“Kraljica je pretrpana obvezama pa ima smisla da tu i tamo uzme pauzu”, otkrio je drugi izvor s dvora britanskoj verziji portala HELLO!

Camilla i inače odlazi na godišnji odmor u ovo doba, no mnogi su smatrali da neće napuštati zemlju zbog zdravstvenog stanja svog supruga i princeze Catherine.

Gdje se točno nalazi kraljica Camilla na odmoru?

Nije poznata točna lokacija na kojoj se kraljica sada odmara, no pretpostavlja se da je posjetila svoj omiljeni holistički centar.

Naime, kraljica Camilla u prošlosti je uživala u čak sedam posjeta holističkom zdravstvenom centru SOUKYA u Bangaloreu u Indiji pa ne bi bilo čudno da se ponovno zaputila na mjesto koje joj tako odgovara.

Tamo je čak i odvela svog supruga Charlesa na proslavu njegovog 71. rođendana 2019. godine kad su punih šest dana uživali u pomlađujućim i opuštajućim tretmanima.

Kraljica Camilla kralj Charles III hello magazine croatia hrvatska kraljica Camilla na odmoru

druge vijesti