HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Princ William prekinuo je sve veze s princem Harryjem jer je to bilo “lakše” nego da je “stalno ljut” na njega, tvrdi kraljevska stručnjakinja Ingrid Seward za Daily Mirror.

Princ od Walesa (42) ovog je mjeseca navodno stavio “apsolutnu zabranu” svom mlađem bratu da se ikada vrati u kraljevsku obitelj.

Nekada nerazdvojna braća potpuno su se otuđila otkako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napustili kraljevski život 2020. i preselili se u SAD.

William je osjetljiv, voli strukturu i ima upornost. On ne odustaje lako”, rekla je kraljevska stručnjakinja.

William ima reputaciju tvrdoglavosti – kad jednom nešto odluči, nema natrag

Njegov odnos s bratom Harryjem uzrujao ga je više nego što bi želio priznati. Ali otkrio je da mu je lakše prekinuti veze nego dopustiti da ga se neprestano gnjavi”.

Ranije ovog tjedna, još jedna kraljevska komentatorica rekla je da je William, prestolonasljednik Ujedinjenog Kraljevstva, zauzeo “tvrd i odlučan” stav o svom narušenom odnosu s Harryjem.

odnos williama i harryja

William je oduvijek imao jak karakter“, rekla je Jennie Bond za OK!. “Mislim da ga je slomljeno djetinjstvo učinilo čvrstim i odlučnim.”

Sada ima reputaciju tvrdoglavca i, nakon što se odluči, ostaje pri svojoj odluci”, dodala je.

Odnos Williama i Harryja uništen je zbog Harryjevih javnih istupa

Bond je sugerirala da je William – koji je dvije godine stariji od Harryja – postao “glava” kraljevske „Firme“ nakon smrti njihovih bake i djeda, kraljice Elizabete II i princa Philipa.

On je definitivno netko tko izaziva poštovanje u obitelji i čiji stavovi imaju znatan utjecaj“, rekla je o princu.

odnos williama i harryja

Harryjeva autobiografija Spare dodatno je naštetila odnosima braće.FOTO: Getty

Bond je dodao da se ionako loša veza između braće pogoršala nakon objavljivanja Harryjevih memoara “Spare” u siječnju 2023.

Osim knjige, odmetnuti par je radio na nizu projekata koji su govorili o svemu, svaki je otkrivao nove detalje o životu u palači.

Dvojac je dao sveobuhvatni intervju Opri Winfrey u ožujku 2021., a kasnije su objavili Netflixov dokumentarac u šest nastavaka, “Harry & Meghan”.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024