HELLO
Domagoj Kukec

Nije to bio baš kraljevski tretmanMeghan Markle i princ Harry izašli su na crveni tepih za premijeru filma Bob Marley: One Love na Jamajci ranije ovog tjedna – no sjedala za bivši kraljevski par na blještavom događaju bila su sve samo ne VIP.

Novi video prikazuje Meghan (42) i Harryja (39) koji izgledaju zatečeno kad su se redari zaustavili najmanje tri reda od prvog reda i pokazali im njihova mjesta.

Činilo se da je Harry bio ljutit njihovim rasporedom sjedećih mjesta, dok je Meghan bila prisiljena skupiti svoju glamuroznu crnu haljinu, nabaciti lažni osmijeh, i ugurati se u usko mjesto.

Sussexe su nemilosrdno ismijavali zbog jeftinih mjesta nakon što je snimka postavljena na X.

@royalnewschannelEmbarrassing!!!😱 Former working members of the British Royal Family don’t even sit in the front row of the cinema👑 #royaltea #royalnews #royalexpert #royals #britishroyals #kingcharles #royalgossip #royaldrama♬ som original – Royal News Channel

“Život na D-listi”, izjavio je jedan stručnjak nakon gledanja neugodnog videa.

“O Bože. Pretjerano odjeven i sjedio na jeftinim sjedalima… Gdje je sjedio jamajčanski premijer?” napisao je drugi korisnik.

“Odjeven kao princ, ali stvoren da sjedi među običnim ljudima… Trebao je nositi košulju i traperice”, drsko je rekao treći.

“Nema veze sa sjedalima. Pod izgleda jako prljavo u drugim videima… Ni mene to ne bi impresioniralo,” odmjerio je još jedan korisnik.

@ladyamberlalexander #duchessofsuspects #dukeandduchessofsuspects #bobmarley #greenscreenvideo ♬ original sound – ♔LadyAmberAlexander♔

Meghan i Harry družili se s antimonarhistom

Unatoč naizgled neprikladnim mjestima za sjedenje, Sussexovi su se pomiješali s drugim poznatim licima na crvenom tepihu.

Par je pozirao s nekoliko javnih osoba uključujući političarku Marlene Malahoo Forte i Briana Robbinsa, predsjednika i izvršnog direktora Paramount Picturesa i Nickelodeona.

PROČITAJTE: Meghan Markle je toliko nebitna da su prave zvijezde zaboravile da su je upoznale

Meghan i Harry također su se družili s premijerom Jamajke Andrewom Holnessom – poznatim antimonarhistom.

Taj je potez nazvan “neosjetljivim” s obzirom na trenutne zdravstvene bitke koje vode kralj Charles i princeza Kate.

Charles (75) nedavno je bio podvrgnut liječenju povećane prostate, a Kate (42) je hospitalizirana zbog operacije abdomena.

Andrew Holness (51) zalagao se za odvajanje Jamajke od Ujedinjenog Kraljevstva, budući da je ta nacija jedna od zemalja engleskog Commonwealtha.