HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Čini se da je bivša članica Destiny’s Child (42) zaboravila da je prije mnogo godina upoznala vojvotkinju od Sussexa, također 42-godišnju.

Pjevačica pjesme “Commander”, Kelly Rowland, otkrila je za Hello! da se susrela s Meghan Markle “prvi put” 4. rujna na stadionu Sofi u Los Angelesu tijekom Beyoncéinog koncerta Renaissance turneje zajedno s prijateljicom Kerry Washington.

“Tada sam je upoznala”, rekla je o Meghan Markle. “Bilo je lijepo biti tamo s drugim sjajnim ženama i moći razgovarati.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Rowland (@kellyrowland)


Međutim, prvi susret Kelly Rowland i vojvotkinje dogodio se 2014. godine.

Prema fotografiji koja je podijeljena na sada već nepostojećem lifestyle blogu Meghan Markle, The Tig zajedno su se fotografirale na Tjednu mode u New Yorku sa stilistom Joeom Zeejem.

Kelly Rowland je podijelila mišljenje o kraljevskoj zvijezdi za Hello!, rekavši: “Ne znam što ljudi očekuju vidjeti ili znati, ali ona je vrlo cool i vrlo prizemljena. Jako je topla.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Rowland (@kellyrowland)

“Bila je kraljica i prije nego što je bila u toj obitelji”, nastavila je pjevačica.

Meghan Markle je dospjela na naslovnice kada se udala za princa Harryja 2018. Imaju dvoje djece – sina Archieja i kćer Lilibet.

Godine 2020. par je donio odluku da se povuku kao članovi kraljevske obitelji i nakon toga su se preselili u Montecito u Kaliforniji.

PROČITAJTE: Najbliža osoba pokojne Kraljice brutalno je ponizila Meghan Markle

U svojoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji “Harry i Meghan”, vojvotkinja je priznala da joj je neugodno zbog kraljevskog života.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Rowland (@kellyrowland)

Rekla je: “Pridruživši se ovoj obitelji, znala sam da postoji protokol kako se stvari rade.”

“Nema nastave i da neka osoba kaže: ‘Sjedi ovako. Ovako prekrižite noge. Koristite ovu vilicu. Nemojte to raditi. Naklonite se. Nosite ovakav šešir.’ To se ne događa”, dodala je majka dvoje djece.

To je također uključivalo učenje napamet riječi britanske nacionalne himne. “Googlala sam to, sjedila bih tamo i vježbala i vježbala”, prisjetila se.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chloé (@chloe)