HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska voditeljica Nikolina Pišek već godinama nema mira. Od iznenadne smrti njezinog supruga, srpskog povjesničara Vidoja Ristovića, odnosi između Nikoline i Vidojeve obitelji su sve gori. Suprug poznate voditeljice je preminuo 8. svibnja 2022. godine u stanu maserke Danijele na Zvezdari tijekom električne masaže. Vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu, utvrđeno je da je uzrok smrti povjesničara bio zatajenje srčanog mišića.

Emotivna poruka slavne voditeljice namijenjena je svima koji se nalaze u sličnoj situaciji

Nikolina Pišek je sa svojim pokojnim suprugom dobila kćerkicu Unu Sofiju. Nakon njegove smrti, vijest su supruga i kćer teško podnijele a shrvani Vidojev otac, Miša Grof im nikako nije olakšao situaciju. Nikolina je za medije izjavila kako ju Vidojeva obitelj već godinama odbacuje te da nikada nije znala razlog. Miša je prilikom jednog obraćanja medijima izjavio da je Nikolinu u tom odnosu zanimao samo novac te da su se godinama sukobljavali oko imovine srpskog povjesničara a slučaj je na kraju završio na sudu.

emotivna poruka

Slavna voditeljica je nedavno na svom Instagram profilu podijelila emotivan citat koji sugerira da njezina bol i patnja još uvijek traju, iako se u javnosti čini da se situacija počela smirivati. Dirljiv citat je namijenjen svima koji, kao i Nikolina, prolaze teške periode u životu sami i u tišini.

Nikolina Pišek nije jedina koja trenutno sama prolazi kroz pakao

Nikolina bi za objavljivanje emotivne poruke mogla biti potaknuta i nedavnim skandalom Tatjane Dragović s bivšom suprugom Gorana Ivaniševića. Naime poznata hrvatska manekenka je sa slavnim hrvatskim tenisačem imala vrlo nemiran razvod. Tatjana Tvrdi da je proteklih godina prolazila kroz horor zbog agresivne obiteljske i pravne drame koju Goran Ivanišević vodi protiv nje.

Osim što je slavni tenisač pokušao iskoristiti vlastitu kćer, koju je prethodnih godina potpuno odbacio, pokušao je i oteti stan u kojemu Tatjana živi sa svojom obitelji.

emotivna poruka

Stan u Dalmatinskoj ulici u centru Zagreba jedina je nekretnina koju je na temelju sporazuma o raspodjeli bračne stečevine Tatjana dobila u vlasništvo. Tatjana je također javno progovorila u o pristranosti hrvatskih institucija koje su, prema Tatjani Dragović, na strani Gorana Ivaniševića. Manekenka i poduzetnica je također govorila o težini ove situacije te o tome da se sama mora boriti.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024