HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Brad Pitt nema “gotovo nikakav kontakt” sa svojom odraslom djecom, rekao je izvor blizak obitelji za People.

Insajder je također otkrio da je glumac posljednjih mjeseci imao “ograničene” posjete svojoj mlađoj djeci zbog svog pretrpanog rasporeda – glumac je trenutno u inozemstvu i snima svoj nadolazeći film, “F1”.

Brad Pitt skoro uopće nema kontakta s odraslom djecom

On praktički nema kontakta s odraslom djecom. Njegovi susreti s mlađom djecom su ograničeni posljednjih mjeseci zbog rasporeda snimanja”, rekao je izvor.

Angelina ima djecu većinu vremena, ali prema njihovom dogovoru, on posjećuje mlađu djecu.”

Brad Pitt (60) je ranije ovog tjedna viđen u rijetkom izlasku s djevojkom Ines de Ramon na Velikoj nagradi Velike Britanije.

S Angelinom Jolie (49) ima šestero djece: Maddoxa (22), Paxa (20), Zaharu (19), Shiloh (18) i blizance Knoxa i Vivienne (15).

Bivši par i dalje je upleten u pravnu bitku, iako su prekinuli još 2016. Izvori su s portalom Page Six podijelili da dok je Pitt postigao pozitivan napredak na suđenju, Jolie osvaja naklonost njihove djece.

To je iznimno uznemirujuće“, rekao je insajder blizak Pittu.Iskoristila je djecu kao oružje protiv Brada… odvojila ih je od njega.”

Postoji cijeli obrazac: svaki put kad on pobijedi na sudu, ona uzvrati nečim što ima veze s djecom.”

Djeca Brada Pitta mijenjaju prezimena jer ne žele imati ništa s njim

Godine 2021. Pitt je dobio sporazum o skrbništvu 50-50, ali je presuda poništena kasnije te godine.

Nekoliko tjedana prije izvješća, bivši obiteljski zaštitar Tony Webb tvrdio je u sudskim dokumentima da je Angelina poticala njihovu djecu da “izbjegavajuBrada tijekom njegovih posjeta.

U lipnju je objavljeno da je nekoliko Angelinine i Bradove djece promijenilo prezimena kako bi zakonski izbacili ime Pitt, uključujući Shiloh, koja je angažirala vlastitog odvjetnika i podnijela zahtjev za zakonsku promjenu imena iz “Shiloh Jolie-Pitt” u “Shiloh Jolie”.

Rečeno je da je u to vrijeme Pitt bio “svjestan i uzrujan” zbog velike odluke svoje kćeri koju je donijela na svoj 18. rođendan.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024