HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hrvatska je davno ispala s Europskoga nogometnoga prvenstva, ali to ne znači da i dalje ne živimo u nogometnom ljetu. Osim u Europi, prvenstvo kontinenta igra se i u Sjedinjenim Državama, gdje najbolje momčadi Sjeverne i Južne Amerike igraju svoje prvenstvo, Copa Americu.

Upravo je scena uoči utakmice četvrtfinala toga natjecanja između Argentine i Ekvadora postala viralna i oduševila Internet.

Ples nogometaša i kćerkice na tribinama oduševio je cijeli internet

Dok se zajedno sa suigračima pripremao za utakmicu na terenu, argentinski vezni igrač Rodrigo de Paul, prema mnogima jedan od najzgodnijih nogometaša Južne Amerike, primijetio je na tribinama stadiona u Chicagu svoju kćerkicu Francescu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Optus Sport (@optussport)

Kćerkica je kada je primijetila da je otac gleda zaplesala presladak ples, a Rodrigo je ponovio njezine pokrete. Ponosni tata odmah je pohitao do svoga suigrača Leandra Paredesa kako bi mu pokazao svoju kćerkicu koja je dominirala svojim plesnim potezima. I Leandro se oduševio i mahnuo Francesci na tribinama.

Ova je scena, koju je podijelila TV mreža Optus Sport, oduševila fanove na društvenim mrežama. „Njegove oči sve govore“ napisao je jedan. „Ništa ne može otopiti očevo srce brže od njegove kćerkice“, nadovezao se drugi.

Rodrigo sa svojom bivšom djevojkom Camilom Homs bio dvanaest godina, od 2010., u vezi te imaju dvije kćerkice. Nakon toga je dvije godine bio u vezi s poznatom argentinskom pjevačicom Tini Stoessel. Koliko je poznato, jedan od najzgodnijih argentinskih nogometaša, koji trenutno igra u španjolskome Atletico Madridu, trenutno je solo.

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024