HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Poznata hrvatska pjevačica, poput mnogih Hrvata odletjela je u Dubrovnik, grad u kojem čarolija ne prestaje. Nina Badrić je na svom Instagram profilu objavila video s prizorima iz Dubrovnika i otkrila da je ondje s prijateljicama.

U videu možemo vidjeti razne kadrove prekrasnog Dubrovnika a prema opisu objave ”Najljepši je”, možemo zaključiti da Nina stvarno uživa u prizorima povijesnog grada.

Nina Badrić u Dubrovniku je zasjala u prekrasnom outfitu

Poznata pjevačica je posebno oduševila svojom odjevnom kombinacijom, prozračnim kompletom s prugastim uzorkom koji je uparila s crvenim sandalama u špic, a cijeli look upotpunila je crvenim ružem.

Nina Badrić u Dubrovniku se osvrnula i na nogomet

U svom storyju, pjevačica je podijelila je video Zlatka Dalića, u kojemu izbornik hrvatske nogometne reprezentacije komentira trenutno stanje naše reprezentacijske momčadi. U opisu je izrazila svoju podršku našoj reprezentaciji i zahvalu za sve što su do sada napravili za našu zemlju.

Napravili ste već do sada puno. Dvije medalje u samo par godina! Dali ste nam najviše razloga za ponos i sreću. Ova generacija je zaslužila samo poštovanje. Za sve do sada hvala, kapa dolje i sretno dalje pa kako bude.

druge vijesti