HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pjevačica hita “Eternal Sunshine” bila je jedna od mnogih osoba koje su reagirale na Instagram objavu njezinog starijeg brata o njegovom novom nosu. Operacija nosa Frankieja Grandea nedavno je dobila odobrenje Ariane Grande! Nakon što je 41-godišnja zvijezda Celebrity Big Brothera objavila fotografiju svog lica nakon operacije nosa na Instagramu, njegova slavna sestra mu je iskazala podršku u komentarima na objavu.

Operacija nosa je oduševila slavnu seku

“Novi nos. Tko je to?,” Frankie je napisao ispod fotografije, na što mu je Ariana s ljubavlju odgovorila: “savršen na sve načine, uvijek!!!! ” Frankie je prihvatio Arianine pohvale i pozitivne komentare drugih pratitelja s veseljem te im dao ”update” u Instagram objavi koja je uslijedila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frankie James Grande (@frankiejgrande)

“Izveo sam svoj novi nos da vidi New York. Svidio joj se The Wiz,” Frankie je napisao u opisu fotografije na kojoj je u njujorškom podzemnom vlaku. Arianina reakcija dolazi tri mjeseca nakon što je Frankie izrazio svoju zahvalnost prema njoj na Nacionalni dan braće i sestara 10. travnja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frankie James Grande (@frankiejgrande)

Komentar za operaciju nosa je samo jedan od dokaza ogromne ljubavi brata i sestre Grande

“Želim se zahvaliti NAJBOLJOJ sestri na svijetu što je bila uz mene kroz dobra i loša vremena,” napisao je Frankie na Instagramu. “Od pomoći u mom putovanju prema liječenju od ovisnosti do prisustvovanja velikim trenucima u mom životu i karijeri,” nastavio je. “Ti si najbolja sestra koju bi itko mogao poželjeti i vječno sam ponosan na tebe i sve svjetlo koje nastavljaš širiti ovim svijetom.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Frankie James Grande (@frankiejgrande)

Ariana ga je također obasula ljubavlju kada se oženio s Haleom Leonom 2022. godine. “Dvije vrlo nevjerojatne i kozmički predodređene duše,” napisala je na Instagramu. “Volim vas obojicu toliko puno i želim vam beskonačne živote sreće i zdravlja i obilje video igara.”

druge vijesti

zagreb film festival

Boris T. Matić za HELLO!: “Neskromno mogu tvrditi da smo jako utjecali na promociju hrvatskog filma vani”

"Najteže je bilo pred 5 godina kada je gradonačelnik s preko 200 optužnica čije ime ne volim izgovarati, bespotrebno zbog nekih tuđih privatnih interesa zatvorio naš dom kino Europa kojeg smo uspješno vodili 11 godina i za što smo dobili nagradu kao najbolje art kino u Europi – svojevrsnog kino Oscara, a onda se ubrzo dogodila i pandemija, potres, jačanje streaming platformi što je izazvalo pojavu jako puno izazova koji su mogli uzdrmati ZFF."

Glazba/Festivali

18 listopada 2024