HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Koja je tajna ljepote Adriane Lime zbog koje joj ten izgleda tako nevjerojatno? Zanosna Brazilka manekenstvom se počela baviti u tinejdžerskim godinama, a njezina koža i dan danas izgleda glatko i blistavo, a opet tako prirodno. 43-godišnja ljepotica u više je intervjua izjavila da je najvažnije lekcije o ljepoti naučila još u djetinjstvu te da zasluge za predivan ten pripisuje jednoj namirnici koja je jako popularna u njezinoj domovini.

Kokosova voda je najveća tajna ljepote Adriane Lime

Adriana Lima za Vogue je izjavila da joj je majka od malih nogu govorila da pije puno kokosove vode.

PROČITAJTE: Rižina voda – Stoljećima se koristi za besprijekoran ten, ne sadrži kemikalije, a lako ju je napraviti kod kuće

“Uvijek mi je govorila da pijem puno kokosove vode. Kokos je vrlo bitan dio kulture u Brazilu”, izjavila je lijepa majka troje djece.

Adriana Lima hello magazine croatia hrvatska tajna ljepote Adriane Lime

Adriana Lima ima još jedan trik s kokosovom vodom, koji je kako kaže, bolji od hidratantnih krema.

Blazinice za lice natapa u ledenu kokosovu vodu i zatim ih stavlja na lice, ostavlja da djeluju 5 minuta i ispire. Kaže da nakon toga ten izgleda zdravo i hidratizirano.

Zanosna manekenka otkrila je i da se najbolje opušta uz brazilsku glazbu i bossa novu, a dok se sprema za izlazak voli poslušati i Beyonce.

druge vijesti

wendy williams

Godinama nakon što su je napali zbog istine, Wendy Williams otvara dušu o Diddyjevoj istrazi o trgovini ljudima

U svijetu glamura i slavi, gdje se reperski ritmovi prepliću s mračnim tajnama, Wendy Williams otvara vrata neviđenih skandala i zlostavljanja. U sjeni uhićenja Seana 'Diddy' Combsa, kojeg je godina godina slavila kao kralja repa, otkrivaju se mračne strane njegove imperije – svijet u kojem su žene bile samo igračke u rukama moćnika. Wendy, nekadašnja glasnogovornica skandala, napokon otkriva svoje osjećaje o ovom zlostavljaču i njegovim grozotama, govoreći o užasu video snimke koja pokazuje surovu stvarnost u kojoj su mnogi zatvorili oči. Dok se u pozadini odvija borba za pravdu, ona se pita: koliko je još tajni skriveno ispod površine? Sada, u trenutku kada se sve karte igraju, Wendy Williams donosi svjetlost u mrak – ali po koju cijenu?

Celebrity News

07 listopada 2024

doris dragović

Doris Dragović podijelila fotografiju iz prošlosti s Indirom Levak – Uspomena koja budi najljepše emocije dvije pjevačice

Doris Dragović objavila nostalgičnu fotografiju s Indirom Levak i zapalila društvene mreže! Dvije hrvatske glazbene dive, Doris i Indira, ponovno su zajedno – barem na staroj, zaboravljenoj fotografiji koja je nedavno isplivala na površinu i izazvala buru emocija među obožavateljima. Dok Doris zrači elegancijom i suptilnošću, Indira pršti energijom u vibrantnoj haljini, što ovu sliku čini savršenim kontrastom njihovih osobnosti i glazbenih karijera. No, iza ove nevine uspomene krije se i tihi žal – Indira nikada nije doživjela sreću odlaska na Eurosong, dok je Doris na toj pozornici zacementirala svoj status legende.

Celebrity News

06 listopada 2024

pink

Pink objavila odlučnu izjavu nakon što su obožavatelji povezali Diddyja s njom

U svijetu zabave gdje se glamur i skandali isprepliću, nedavno uhićenje Seana "Diddy" Combsa bacilo je sjenu na njegovu zvjezdanu karijeru. Ovaj kontroverzni mogul, poznat po svojim raskošnim zabavama i vezama s mnogobrojnim zvijezdama, sada se suočava s ozbiljnim optužbama koje su šokirale fanove i kolege. U nastojanju da razumiju posljedice ovog incidenta, mnogi se pitaju tko će ostati uz njega u ovim teškim vremenima.

Celebrity News

06 listopada 2024