HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Reality showovi uvijek su plodno tlo za dojmljive priče. To se nedavno dogodilo na America’s Got Talent. Takav je trenutak bio u utorak kada je 9-godišnja Pranysqa Mishra s Floride ušetala na pozornicu i rekla sucima da ju je baka inspirirala da pjeva kao njezine omiljene glazbenice: Aretha Franklin, Whitney Houston i Tina Turner.

Baka mi uvijek govori da pjevam iz sveg srca i da ću jednog dana biti na velikoj pozornici”, rekla je i objasnila da će nazvati baku ako prođe dalje.

Heidi Klum stisnula je Zlatni gumb u America’s Got Talent i oduševila djevojčicu

Pranysqa je potom šokirala i suce i publiku svojom izvedbom pjesme Tine Turner “River Deep — Mountain High” i moćnim glasom koji je pokazala.

Suci Heidi Klum, Simon Cowell, Howie Mandel i Sofia Vergara bili su oduševljeni.

O moj bože!“, viknula je Heidi Klum. “Mislim, nisam to očekivala. Očekujemo puno stvari, ali to nisam očekivala.” A onda je učinila potez koji suci u tom showu mogu učiniti samo jednom.

I znate što ću sada učiniti, jer iskreno ne želim čuti što Howie, Simon ili Sofia imaju za reći“, rekla je Klum. “Želim da nazoveš svoju baku i kažeš da ti je Heidi Klum stisnula zlatni gumb.”

Zatim je svojim potezom rasplakala i njezinu baku

U društvu Heidi, Pranysqa je nazvala svoju baku na videopoziv i rasplakala je viješću da će izravno u sljedeći krug natjecanja.

I ostali su suci također bili oduševljeni. Čak je i Simon Cowell, koji je poznat po tome da mu je teško udovoljiti, nazvao nastup djevojčice “stvarno, jako dobrim“.

Pranysqin nastup oduševio je i gledatelje i čini se da je postao najviralniji trenutak ove sezone jednog od najpopularnijih svjetskih reality showova.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024