HELLO
HELLO! #HelloItsMe

I tako… omiljene njujorške dame se vraćaju. Serija …And Just Like That, koja je nastavak Seksa i grada, trenutno snima treću sezonu. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cynthia Nixon viđene su na ulicama New Yorka odjevene u svoje kultne likove Carrie, Charlotte i Mirande.

Iako nije službeno objavljeno kada se vraća kontroverzni nastavak kultne serije, jasno je da se na novoj sezoni već naveliko radi.

Serija …And Just Like That ukida neke likove, a dodaje nove

Brojni članovi glumačke ekipe trebali bi se vratiti uz Sarah Jessicu, Kristin i Cynthiju, ali ne očekuje se povratak Sare Ramírez i Karen Pittman. U 3. sezoni će se pojaviti i neki novi glumci.

Serija …And Just Like That dodaje legendarnu komičarku i još nekoliko glumaca

U svibnju je legendarna komičarka i glumica Rosie O’Donnell na Instagramu podijelila fotografiju scenarija serije. Ona će glumiti lik po imenu “Mary”, a Rosie je već viđena na snimanju sa Cynthijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie O’Donnell (@rosie)

Novi glumci su i Mehcad Brooks, Jonathan Cake i Logan Marshall-Green. Mehcad trenutačno glumi u seriji Zakon i red, a pojavljivao se i u serijama Supergirl, My Generation, True Blood, The Game i Desperate Housewives. Prethodne važne uloge Jonathana Cakea uključuju serije Stargirl, Camping, Desperate Housewives i Mosley. Ovaj Britanac također se pojavio u brojnim filmovima poput Brideshead Revisited i glumio u mnogim predstavama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mehcad ᤅ (@mehcadbrooks)

Nedavna TV ostvarenja Logana Marshall-Greena uključuju serije Big Sky, The Defeated, When They See Us i Damnation. Što se tiče filma, možda ste ga vidjeli u blockbusterima Prometheus i Spider-Man: Homecoming.

druge vijesti

beyonce

Svi su ljubomorni na Beyoncé! Zašto country zvijezde ne mogu podnijeti njezin uspjeh?

Beyoncé je još jednom dokazala da je ne samo kraljica popa, već i glazbena sila kojoj nitko ne može stati na put, pa čak ni u svijetu country glazbe. Njen album „Cowboy Carter“ osvojio je vrhove ljestvica, ali, unatoč tom uspjehu, čini se da su je mnogi iz country krugova namjerno izostavili s nominacija za prestižne CMA nagrade. Je li to rezultat čiste ljubomore? Mnogi vjeruju da je Beyoncé postala prijetnja tradicionalnim izvođačima, i dok joj obožavatelji plješću, čini se da neki u country industriji jednostavno ne mogu podnijeti njen uspjeh. Kritike se nižu, ali jedno je sigurno – Beyoncé je, unatoč zavidnim pogledima, nepokolebljiva u svom putu prema vrhu.

Celebrity News

05 listopada 2024

the nanny

Omiljena dadilja iz devedesetih vraća se kao majka Timothéeja Chalameta u novom filmu

Fran Drescher, omiljena zvijezda serije "Dadilja", vraća se na filmska platna u sportskom spektaklu "Marty Supreme", uz bok holivudskoj zvijezdi Timothéeju Chalametu. Nakon burnog razdoblja vođenja štrajka u Hollywoodu, Drescher preuzima novu izazovnu ulogu u filmu koji istražuje svijet stolnog tenisa 1950-ih. Ovime najavljuje veliki povratak u velikom stilu, a fanovi s nestrpljenjem očekuju što će donijeti ova uzbudljiva suradnja.

Film/TV

05 listopada 2024