HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jennifer Garner priznala je da je neprestano plakala dok se pripremala za maturu svoje kćeri Violet. “Bila sam u kaosu cijeli mjesec prije toga,” rekla je Garner Hodi Kotb i Sheinelle Jones u ponedjeljak u epizodi emisije “Today with Hoda and Jenna.”

Dodala je, “Svaka dodjela nagrada, svaki završetak, sve, samo sam plakala i plakala na sve.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Glumica je neprestano plakala zbog mature svoje kćeri

Nekoliko fotografija glumice iz filma “13 going on 30” koja plače u auditoriju, u avionu i tijekom vanjske ceremonije prikazano je u pozadini dok je s oduševljenjem pričala o Violet, koju ima s bivšim suprugom Benom Affleckom. “Dan mature je bio tako sretan, nije bilo ničega osim ponosa i sreće,” rekla je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Jennifer se pojavila u jutarnjoj emisiji sa svojom mamom, Patricijom Ann Garner, koja je otkrila da je i ona bila u neredu kada su njezine tri kćeri napustile dom.

Matura kćeri je ništa naspram njenog odlaska na faks

Oh, matura je bila u redu, ali kada su otišle na fakultet, to je druga stvar, a kada je Jennifer otišla, samo sam zavijala,” prisjetila se kako je imala osjećaj da se Jennifer “nikada neće vratiti kući.” Zvijezda serije “Alias” objavila je sve fotografije svojih emocionalnih stanja na društvenim mrežama, “Reci mi da imaš maturanta bez da mi kažeš da imaš maturanta. (blagoslovi naša srca).”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Garner (@jennifer.garner)

Garner i Affleck –– koji su također roditelji Seraphinu, 15, i Samuelu, 12 –– priredili su Violet maturalnu zabavu u Los Angelesu prošli mjesec.

druge vijesti