HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nelly i Ashanti u tajnosti su se vjenčali još prije šest mjeseci!

People je u srijedu, 19. lipnja, dobio dokumente koji pokazuju da su se Ashanti (43) i Nelly (49) vjenčali 27. prosinca 2023. Par je ranije objavio zaruke i trudnoću s prvim djetetom, ali ne i vjenčanje. TMZ je prvi objavio vijest o njihovom vjenčanju.

Ranije ovog tjedna, Ashanti je za Entertainment Tonight ispričala o prosidbi i svojim idejama za vjenčanje iz snova.

Nelly i Ashanti proslavili su prvi Majčin dan nakon objave trudnoće

Opisujući trenutak kada je pala prosidba, Ashanti je rekla da je to bio “prekrasan, intiman trenutak” kod kuće. Našalila se kako njezin outfit dokazuje da to uopće nije očekivala.

Na sebi sam imala jednu njegovu majicu i njegove bokserice”, rekla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashanti (@ashanti)

U svibnju je Ashanti proslavila svoj prvi Majčin dan kao trudnica, podijelivši detalje na Instagramu. Na fotografijama je pozirala s Nellyjem i ostalim članovima obitelji. “Ovaj Majčin dan je bio tako poseban“, napisala je Ashanti u opisu. “Bilo je nevjerojatno imati naše obitelji na okupu dok se spremamo krenuti na tako nevjerojatno putovanje. Svim nevjerojatnim mamama i budućim mamama želimo lijep Majčin dan.”

Nelly i Ashanti ponovno su se povezali 10 godina nakon prekida

Par je prvi put počeo izlaziti početkom 2000-tih, a prekinuli su 2013. Obnovili su vezu nakon 10 godina, 2023., objavivši zaruke i trudnoću gotovo godinu dana kasnije.

Mislim da nas je oboje iznenadilo“, ispričao je Nelly o trudnoći. Ashanti je u intervjuu za Essence u travnju naglasila promjene u svom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lloyd (@curlyheadedblackboy)

Ova nova godina mog života je takav blagoslov pun ljubavi, nade i iščekivanja”, rekla je. “Majčinstvo je nešto čemu sam se radovala.”

druge vijesti