HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Nelly i Ashanti rade na posebnom duetu! Ovaj par čeka svoje prvo dijete, potvrdila je R&B pjevačica u videu koji je podijelila na svom Instagramu u srijedu, 17. travnja.

Dok se Ashanti (43) sprema za nastup, njezina mama Tina Douglas pita je koliko joj vremena treba. “Uh, trebat će mi oko devet mjeseci“, odgovara Ashanti, a njezina mama izgleda šokirano.

Pjevačica je vijest podijelila s Essenceom, otkrivši ne samo da je trudna, već da su ona i Nelly (49) zaručeni.

Ashanti i Nelly ne samo da čekaju dijete, nego su i zaručeni

Ova nova godina mog života je takav blagoslov pun ljubavi, nade i iščekivanja“, rekla je Ashanti.Majčinstvo je nešto čemu sam se radovala, a podijeliti ovo sa svojom obitelji, zaručnikom i vjernim obožavateljima, koji su toliko podržavali moju karijeru, nevjerojatno je iskustvo.”

ashanti i nelly

Par je prvi put potaknuo glasine o trudnoći dok su zajedno slavili na 11. Black&White balu u St. Louisu u prosincu. U trenutku dok su oboje bili na pozornici, pjevačica je ruke naslonila na trbuh. Kad je to primijetio reper, i on je učinio isto. Njih dvoje uspostavili su pogled prije nego što su se nasmiješili i nasmijali, što su mnogi obožavatelji shvatili kao nagovještaj da imaju neke novosti.

Ashanti i Nelly bili su zajedno 10 godina, a odnedavno su se pomirili

U rujnu je Nelly potvrdio da je par ponovno zajedno tijekom nastupa u emisiji Boss Moves with Rasheeda, rekavši da ih je pomirenje “oboje iznenadilo“.

Nismo planirali ništa. Oboje smo uglavnom radili ono što radimo,” objasnio je. “Ali ponekad, budući da smo odvojeni, bolje razumijete jedno drugo. Mogli biste reći, ‘Pa, daj da točno vidim možda ono što vide.’ Svi mi ponekad možemo biti defenzivni u našim odnosima, znate na što mislim?

ashanti i nelly

Nelly je već otac sina Cornella III (kojeg zovu Tre) (21) i kćeri Chanelle (koju zovu Nana) od 26 godina. Reper je također pomogao u odgoju nećakinje Sydney i nećaka Shawna nakon što je njegova sestra Jackie Donahue umrla od leukemije 2005.

Nedavno je par razigrano koketirao u komentarima objave na Instagramu, a obožavatelji su slavili što su dvoje glazbenika ponovno zajedno. Prvi put su bili u vezi 10 godina, od 2003. do 2013., a njihov je prekid svojedobno jako razočarao fanove.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024