HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kylie Jenner postala je milijarderka još kao tinejdžerica. Najmlađa članica obitelji Kardashian-Jenner proslavila se još u obiteljskom reality showu, ali „samostalni“ je novac zaradila zahvaljujući svome beauty carstvu. Još 2015. Kylie je pokrenula svoj brend Kylie Cosmetics, koji je doživio ogroman uspjeh.

Danas njezino carstvo osim Kylie Cosmetics uključuje i brojne druge brendove, poput linije odjeće Khy. Kylie je za magazin People dala intervju u kojemu je govorila upravo o svojim poslovnim pothvatima i tome kako izgleda njezin radni dan.

Kylie Jenner posao ozbiljno shvaća i fokusira se na visoku kvalitetu

Volim ljepotu i modu,” rekla je Kylie (26). “Uvijek sam imala posebno mjesto u svom srcu za dizajn i uvažavanje umjetnosti iza brendova koje volim.”

Khy, koji izbacuje novu ograničenu kolekciju svakih nekoliko tjedana, sastoji se od komada nastalih u suradnji s dizajnerima čija je Kylie već bila obožavateljica, uključujući britansku dizajnericu specijaliziranu za odjeću za izlaske u klub Namiliju i ukrajinsku dizajnericu Natashu Zinko koja je specijalizirana za traper.

kylie jenner

Želim onoga tko radi cool stvari i specijalizirao se za određeni izgled“, kaže Jenner o odabiru dizajnera s kojima će raditi.

Tada razmišljam o stvaranju komada koji bi bili zanimljivi Khy publici, ali tako da ostanu vjerni dizajneru tijekom cijelog procesa. Zatim se fokusiramo na detalje dizajna i visokokvalitetni proizvod za koji znamo da će se svidjeti našim kupcima.”

Za Kylie Jenner posao uključuje provođenje cijeloga dana u uredu

A Kylie Jenner posao ozbiljno shvaća – cijeli dan provodi u uredu. “Dan u uredu obično uključuje sastanke s dizajnerskim timom, planiranje kalendara nastupa, pregledavanje skica i tkanina, rad na kreativnim snimanjima i kampanjama, a zatim testiranje nadolazećih linija“, kaže ona.

Dok se sprema za novu liniju, koju će uskoro objaviti, Kylie kaže da nastavlja tražiti nove dizajnere s kojima će surađivati, one koji će dolaziti sa svježim idejama.

kylie jenner

Usredotočeni smo na komade koji su nosivi, ali i pomiču modu naprijed“, kaže ona, dodajući da dobiva inspiraciju gledajući vintage tjedne mode i trendove iz 90-ih, kao i okrećući se Gradu svjetlosti.

Pariz je definitivno grad s najviše stila. Uvijek sam tako inspirirana kad provodim vrijeme u njemu. Ondje sam organizirala nekoliko Khy snimanja jer volim tu energiju“, kaže ona.

druge vijesti