HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ivan Šarić i Korana Gvozdić jedan su od najomiljenijih parova domaće scene. Komičar i voditeljica roditelji su sinčića Olivera, a pratitelje na društvenim mrežama redovito oduševljavaju slikama iz obiteljskoga života.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić sa sinom uživaju, a to dijele i s pratiteljima na društvenim mrežama

Na njima je često glavna „zvijezda“ upravo preslatki mališan Oliver i njegove slatke kovrče, koje je naslijedio upravo od mame Korane.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

Ivan i Korana zajedno su već više od desetljeća, a njihova ljubav samo je ojačala nakon što su prije tri godine dobili Olivera.

Ivan Šarić i Korana Gvozdić sa sinom su skoknuli do Zadra

Sa sinčićem ne prestaju uživati, a tako je bilo i ovih dana.

Ivan i Korana sa svojim su Oliverom skoknuli do Zadra, gdje su uživali u jednome hotelu i njegovu bazenu.

Na fotki koju su objavili vidi se kako je mlada obitelj uživala u vodenim radostima.

Dok ne naučimo plivati, pokušat ćemo letjeti“, napisala je Korana uz fotografiju na kojoj njezin suprug u bazenu diže Olivera koji očito uživa u igri s roditeljima.

Ljubav je doslovno u zraku, kako je napisala Korana.

 

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024