HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Na koga ima plave oči? Na koga je tako visoka? Čiji je to nos? Mame mališana brojni poznati i manje poznati ljudi često ispituju različita pitanja kako bi doznali od koga su djevojčica ili dječak naslijedili fizička obilježja, a poznata voditeljica Korana Gvozdić nije iznimka. Preslatki Oliver, sin Korane Gvozdić i Ivana Šarića ima neodoljivu kovrčavu kosicu pa je jedno od najčešćih pitanja koje njegovi roditelji dobivaju – od koga je naslijedio te ljupke loknice. Komičar Ivan Šarić ima kratku kosu, a voditeljicu najčešće viđamo s glamurozno isfeniranom kosom pa je jasno da mnoge zanima odgovor na to pitanje. Kovrčavu kosu Korana Gvozdić je fanovima “otkrila” u svojoj najnovijoj objavi.

kovrčava kosa Korane Gvozdić

Kovrčava kosa Korane Gvozdić skriva obiteljsku tajnu

Lijepa voditeljica objavila je tri fotografije s kosom u prirodnom izdanju te fotografiju na kojoj možemo vidjeti kako izgleda kosa njezinog sina.

PROČITAJTE: Kosa Sarah Jessice Parker celebrity je za sebe – Evo kako ju glumica njeguje

Kovrčava kosa Korane Gvozdić, koju pratitelji dugo nisu imali prilike vidjeti, dala je odgovor na pitanje koje joj često upućuju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

“Na koga Oliver ima frčkavu kosu? Mislim da me do jučer niste ni vidjeli s ovakvom frizurom, a prava istina je da ni samu sebe nisam vidjela s ovom kosom skoro 30 godina.”, napisala je celebrity mama.

kovrčava kosa Korane Gvozdić

Kosica malenog OliveraINSTAGRAM: @KORANAGVOZDIC

“Olijeva kosa bila inspiracija da prije mjesec dana probam ono stiliziranje kovrča uz pomoć gela/pjene i (Ivanove) pamučne majice. I zaista je funkcioniralo za moju kosu za koju sam skoro i zaboravila da je prirodno kovrčava”. 

kovrčava kosa Korane Gvozdić

Slično sam zatim probala u salonu uz pomoć difuzora na fenu i opet je upalilo.”, napisala je te upitala pratitelje: “Koji način stiliziranja kose biste voljeli da vam snimim?”

Sin Oliver kruna je ljubavi Ivana Šarića i Korane Gvozdić

Maleni Oliver rodio se 13. travnja 2021. godine, a na svijet je stigao mjesec dana prerano zbog čega je Korana s njim morala ostati 38 dana u bolnici. Voditeljica se više puta prisjetila teških trenutaka koje su ona i tek rođeni sin prošli u pandemiji, a otkrila je i kako joj je u teškim trenucima utjehu pružala rođendanska kapica.

Još vijesti iz svijeta mode, ljepote, glazbe, filmova, putovanja i tehnologije čitajte na Hello! Croatia.