HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Korana Gvozdić i Ivan Šarić poznati su hrvatski par koji je nedavno pokazao kako se plesni pokreti mijenjaju kada imaju djecu. Videom koji su objavili na Instagramu ostavili su fanove bez daha.

Njihova unikatna transformacija je primjetna kroz različite faze života. Od plesa pri upoznavanju u klubu, preko plesa bračnog para na svadbama i svečanostima, do najveće transformacije koja se događa kad stignu mališani, njihove promjene su zbilja vidljive.

Na početku veze Korana i Ivan su plesali slobodno i strastveno, uživajući u svakom pokretu i ritmu glazbe. To je tipično za mlade parove koji su strastveno zaljubljeni i nemaju dodatne odgovornosti.

Kada su postali par, njihovi plesni pokreti su se prilagodili situacijama na svadbama i svečanostima. Tada su plesali zajedno kao par, izvodeći elegantne i sinkronizirane korake.

No, najveća transformacija se dogodi kada se pojave dječica. Sada su njihovi plesni pokreti inspirirani crtićima i dječjim pjesmicama. Sada su tu i smijeh, veselje i spontanost. Korana i Ivan ponavljaju pokrete iz crtića i prate koreografije koje idu uz dječje pjesmice. Njihov ples postaje interaktivan i zabavan, s ciljem da razvesele svoju djecu.

“Plesni pokreti su nam skoro isti, samo se playlista promijenila u zadnje 3 godine”, napisala je Korana u opisu preslatke objave na Instagramu.

druge vijesti