HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Baš je sparina, mogla je neki drugi datum odabrati”, “E, što ak me pozove na pozornicu?”, “Mislim nepristojno je kasniti”, samo su neke od urnebesnih izjava “mame” Nike Čuturića koja u novom skeču hvaljenog hrvatskog influencera s frendicom Mirelom odlazi na koncert slavne Dua Lipe. Koncert Dua Lipe ovaj je tjedan rasplesao Pulu, a na njemu je urnebesni hrvatski influencer Niko Čuturić, mnogima poznatiji pod nadimkom Ko je Niko, snimio još jedan skeč u kojem oponaša svoju mamu koja se zahvaljujući njemu proslavila na društvenim mrežama premda je još šira javnost nije vidjela.

Mama Nike Čuturića Niko Čuturić Dua Lipa Ko je Niko hello magazine croatia hrvatska koncert Dua Lipe u Hrvatskoj

Mama Nike Čuturića odlično se zabavila posjetivši koncert Dua Lipe

Simpatični zagrebački influencer, koji je TikTok i Instagram oduševio svojim nevjerojatnim smislom za humor i glumačkim talentom, snimio je još jedan izvrstan video u kojem glumi svoju mamu, ovaj put na koncertu velike pop zvijezde Dua Lipe.

PROČITAJTE: Niko Čuturić za HELLO! – U početku je mama bila baš jako, jako ljuta jer je bila „sprdnja” na internetu

Niko Čuturić nedavno je u velikom intervjuu za HELLO! Croatia otkrio kako se njegova mama na početku ljutila jer je mislila da joj se izruguje, a sad obožava čitati komentare na videa i podržava svog sina koji je postao jedan od omiljenih domaćih influencera i pravi fenomen na društvenim mrežama.

“Ljudi stalno pitaju tko je Mirela, tko je mama, postoji li Mirela, kako izgleda mama, koliko je stara mama, ali ja držim sve te informacije dalje od šire publike. A sad nedavno, za Božić, kad smo imali goste, došla je „Mirela”. Otkrio sam joj tajnu da je taj lik inspiriran njom. Moram priznati da ona nije bila upoznata s likom Mirele niti joj je bilo jasno što se događa, tako da ona i ne zna koliko je popularna, hahaha”, rekao nam je Niko u istom intervjuu.

Kako su se “mama” i “Mirela” zabavile u Puli, pogledajte ovdje!

druge vijesti