HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država – koji je nedavno osuđen po 34 točke optužnice u slučaju zataškavanja – komentirao je glazbenicu na osnovi njezinog izgleda dok je raspravljao o njoj u nadolazećoj knjizi “Apprentice in Wonderland: How Donald Trump and Mark Burnett Took America Through the Looking Glass,”, koju je napisao glavni urednik Varietyja, Ramin Setoodeh.

Trump je opisao Taylor Swift kao najveću slavnu osobu naših vremena

U studenom 2023., Setoodeh je pitao Trumpa što misli o Swift, koju je bivši predsjednik opisao kao “najveću slavnu osobu naših vremena” u dijelu knjige objavljenom u Varietyju. “Ima kvalitetu zvijezde“, priznao je Trump (77). “Zaista ima.” Međutim, nastavio je, “Mislim da je prekrasna – jako lijepa! Smatram je vrlo lijepom. Mislim da je liberalna. Vjerojatno ne voli Trumpa. Čujem da je vrlo talentirana. Mislim da je vrlo lijepa, zapravo – izuzetno lijepa!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli President Donald J. Trump (@realdonaldtrump)

Ona je legitimno liberalna? To nije gluma? Iznenadilo me da country zvijezda može biti uspješna kao liberal” dodao je Trump. Kada je novinar obavijestio Trumpa da je dobitnica Grammyja, 34-godišnja Swift, prešla s countryja na pop prije deset godina, ovaj je odgovorio: “Garth Brooks je liberalan. Objasni to! Kako se to dogodi? Ali on je liberalan. Jedna od onih stvari …”

Taylor je shvatila da je važno izražavati svoje političke stavove

Taylor Swift, za koju se nagađalo da je tajno konzervativna, javno je podržala demokratske kandidate za Tennessee, Phila Bredesena za senat i Jima Coopera za Zastupnički dom, u listopadu 2018.

Ranije nisam bila sklona javno izražavati svoje političke stavove, ali zbog nekoliko događaja u mom životu i u svijetu u posljednje dvije godine, sada na to gledam potpuno drugačije“, objasnila je pjevačica putem Instagrama. “Uvijek sam i uvijek ću glasati na temelju toga koji će kandidat štititi i boriti se za ljudska prava koja vjerujem da svi zaslužujemo u ovoj zemlji.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Njezina pjesma iz lipnja 2019., “You need to calm down“, razljutila je zagovornike “slobode govora” desnog krila koji šire homofobiju, fanovi su osjećali da je Trump bio inspiracija za tu pjesmu.

U svom dokumentarcu iz siječnja 2020., “Miss Americana“, Taylor je pojasnila svoju odluku da postane politički glasna, rekavši: “U predsjedničkim izborima [2016.], bila sam na užasnom mjestu da sam mislila da neću moći izaći. Ovo nisu slavne osobe vašeg oca, ovo nisu ni republikanci vašeg oca. … Moram biti na pravoj strani povijesti.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Kasnije te godine, pjevačica je kritizirala Trumpa zbog njegovog odgovora na ubojstvo Georgea Floyda od strane policajca i nacionalnih prosvjeda koji su uslijedili.

druge vijesti