Bezglutenska čokoladna torta Mirne Maras prava je poslastica: Evo recepta!
Prehrana bez glutena ne mora biti dosadna, a to dobro zna Mirna Maras.
20 studenoga 2024
Lana Klingor Mihić, koja je već osvojila brojna srca svojim kreativnim i ukusnim jelima, otkrila je recept za najfiniju tjesteninu sa šparogama.
U svijetu gastronomije, potraga za novim, jedinstvenim okusima uvijek je izazovna i uzbudljiva avantura. Kada se tradicionalna tjestenina kombinira s delikatnim okusom šparoga, rezultat je jelo koje osvaja nepca i budi osjećaje zadovoljstva. Lana Klingor Mihić na svojim društvenim mrežama podijelila je recept za ovo brzo i preukusno jelo koje će očarati vaša nepca i inspirirati vas da se upustite u kreativnu kulinarsku avanturu.
Potrebni sastojci:
Gulilicom izrežite šparoge na trakice, višak nasjeckajte
Vrhove šparoga popržite na vrućoj tavi na nekoliko kapi ulja pa ih maknite sa strane.
Dodajte višak šparoga te ih potom kratko popržite i dodajte slatko vrhnje.
Dodajte gorgonzolu i lagano miješajte.
Kada se sir otopi, dodajte trakice šparoga i malo vode u kojoj se kuha tjestenina.
Na kraju dodajte skuhanu tjesteninu u tavu i promiješajte sve zajedno.
Servirajte s poprženim vrhovima šparoga.
Po volji popržite mini rajčice i dodajte uz jelo.
Uživajte u ovom prebrzom i preukusnom receptu!
Doživite umjetnost na Adventu u Zagrebu – galerije, izložbe i mladih umjetnika s naglaskom na žensku perspektivu i inovativni pristup!
21 studenoga 2024
Doris Pinčić otkrila recept za svoj savršen obrok za svako doba godine.
21 studenoga 2024
Fani Stipković odmara u jednoj od najpoznatijih oaza na svijetu.
21 studenoga 2024
David Shiner, jedan od najvećih klaunova svijeta, donosi nezaboravnu predstavu Komik Motion u Zagrebu, Rijeci i Sisku!
21 studenoga 2024
Ana Gruica oduševila pratitelje plesom i vježbama uz Siu: "Brutalno vojnički, samo jako!"
21 studenoga 2024