HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mlađi brat Kelce, koji ima 34 godine i koji trenutno hoda sa Swift, koja također ima 34 godine — nosio je traperice s izrezanim dijelovima na košarkaškoj utakmici u Dallasu u nedjelju navečer. Jedan korisnik društvenih mreža primijetio da hlače izgledaju kao djelo mačaka pop zvijezde, Meredith Grey, Olivije Benson i Benjamina Buttona.

Što su, dovraga, Taylorine mačke napravile s njegovim trapericama?” napisao je korisnik na platformi X sugerirajući da su pjevačičine mačke poderale Travisove hlače.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ban Mai Nguyễn (@swift_asteroid)

Travisov ”ležerni” outfit privlačio je pažnju

Nije dugo trebalo da Jason, koji ima 36 godina, izrazi svoje oduševljenje tim komentarom. “To je stvarno smiješno!” odgovorio je bivši NFL igrač — čija supruga, Kylie Kelce, trenutno traži vlastitog mačjeg prijatelja. Travis je upario svoje izrezane traperice s bijelom majicom na kojoj je bio crveni grafički prikaz jabuke.

Igrač Kansas City Chiefsa upotpunio je svoj izgled pored terena s nizom narukvica na desnoj ruci, srebrnim satom na lijevoj ruci, debelim lančićem oko vrata, malim dijamantnim naušnicama te crvenim sunčanim naočalama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chiefs Talk (@chiefs.talk)

Travis je bio u društvu prijatelja, bez svoje djevojke

Na utakmici između Minnesota Timberwolvesa i Dallas Mavericksa, Travis je sjedio pored suigrača Marquisea “Hollywooda” Browna i Patricka Mahomesa i njegove supruge, Brittany Mahomes.

Swift nije bila prisutna jer je završavala portugalski dio svoje trenutne Eras turneje. Bez Grammyjem nagrađene pjevačice uz sebe, Kelcea je teksaška publika neobjašnjivo izviždala.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chiefs Talk (@chiefs.talk)

druge vijesti