HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U neobjavljenom odlomku s naslovnice Rolling Stonea, pjevačica “Happier Than Ever”, Billie Eilish otkrila je da su ona i bivši dečko Jesse Rutherford i dalje u dobrim odnosima godinu dana nakon prekida. “On je moj tip, stvarno mi je jedna od omiljenih osoba na svijetu”, rekla je 22-godišnjakinja o frontmenuThe Neighbourhooda“, koji ima 32 godine.

Page Six je potvrdio u svibnju 2023. da se par “prijateljski razišao” nakon manje od devet mjeseci veze. Nakon prekida, predstavnik Billie Eilish nazvao je svaku spekulaciju o nevjeri lažnom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Headliner (@headliner.tr)

Nadahnuće za novi album ”Hit me hard and soft” pjevačica je pronašla u više osoba

Iako je Billie rijetko govorila o Rutherfordu nakon njihovog prekida, obožavatelji su brzo počeli nagađati koje bi pjesme na njezinom novom albumu, “Hit Me Hard and Soft” mogle biti nadahnute njime. Međutim, pjevačica pjesme “What Was I Made For?” izjavila je za Rolling Stone da je album bio inspiriran s nekoliko različitih ljudi i iskustava, potičući obožavatelje da se suzdrže od nagađanja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Mi smo umjetnici, naš posao je pisati pjesme o onome što osjećamo i onome o čemu mi želimo pisati“, objasnila je. “To je moj posao. Zato sam ovdje.” Nastavila je: “Ali reakcije mogu biti stvarno toksične, i jednostavno ne želim ništa napraviti da ih potaknem. Želim biti jasna: Molim vas, nemojte trčati s pretpostavkama. Poslušajte i osjetite pjesme, sjednite i potrudite se čuti me i razumjeti.

Pjevačica Billie Eilish nedavno je izašla iz ormara

Deveterostruka dobitnica Grammyja, koja je nedavno otkrila da je queer, također je naizgled potvrdila da je trenutno slobodna i planira ostati tako neko vrijeme. “Ne planiram se ikada više zabavljati,” našalila se.

To, naravno, nije istina. Ali ne, ne vidim sebe u ozbiljnoj vezi s nekim dok ne pronađem nekoga tko mi stvarno odgovara.” U svom opsežnom intervjuu za časopis, Eilish je objasnila da joj je proces stvaranja najnovijeg albuma pomogao da se pomiri sa svojom seksualnošću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

 

druge vijesti