HELLO
Domagoj Kukec

Dolazi novi parfem Billie Eilish, a miris je vrlo neobičan.

Pjevačica je objavila putem Instagrama da njezin treći parfem, Eilish No. 3, izlazi ovog studenog. “Predstavljam Eilish No. 3! Moj prvi parfem u ograničenom izdanju i posljednji u ovoj kolekciji”, napisala je uz fotografiju boce parfema u obliku njezinog crvenog poprsja. Dizajn je jednak kao i za prva dva parfema.

novi parfem Billie Eilish

novi parfem Billie EilishINSTAGRAM.COM/BILLIEEILISH

Novi parfem Billie Eilish naveo fanove na razne teorije

Otkriće je potaknulo obožavatelje na društvenim mrežama da nagađaju o budućnosti Eilish parfema. Dok su se neki pitali je li moguće da je to njezin zadnji parfem, drugi su nagađali da je možda posljednji u ovoj kolekciji, ali da će biti novih kolekcija. Eilish No. 1 pušten je 2021. i sadrži note šećerom prelivenih latica, kremaste vanilije i mošusa. Eilish No. 2, objavljen 2022., ima note cvijeta jabuke, divljih makova i palo santa. Međutim, najnoviji miris čini se da ima najzanimljiviji profil mirisa do sada.

U intervjuu za Allure magazin, Billie Eilish je komentirala jedinstveni metalni miris. “Volim što me podsjeća na metal”, rekla je za magazin.

Treći parfem i treći album dolaze

Iako službene note mirisa još nisu podijeljene, emoji koje je Billie Eilish podijelila u svojoj Instagram objavi, kao i crveno pakiranje, sugeriraju da će novi parfem Billie Eilish imati miris trešnje. Uz treći parfem, obožavatelji s nestrpljenjem očekuju treći album. Billie Eilish je privremeno zadovoljila obožavatelje viralnom baladom koju je napisala sa svojim bratom Finneasom za film Barbie Grete Gerwig, “What Was I Made For?”

U intervjuu za Allure, otvoreno je govorila o procesu pisanja iskrene pjesme. “Ova pjesma je bila kao mali stvor unutar mene godinama, grebala me iznutra”, rekla je.

novi parfem Billie Eilish

Razmišljajući o početku pjesme, priznala je da ona i Finneas “nisu mogli biti manje inspirirani i manje kreativni” kad su počeli pisati. “Taj dan smo nešto radili i razmišljali smo: ‘Zašto to uopće radimo?'”,rekla je. “A onda su se dogodili ti prvi akordi.”

Nastavila je: “Napisali smo veći dio pjesme ne razmišljajući o sebi i svojim životima, već razmišljajući o ovom liku kojim smo bili inspirirani. Prošlo je nekoliko dana, i shvatila sam da se radi o meni. To je sve što osjećam. I ne samo ja – svatko se osjeća tako, na kraju krajeva.”