HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja Miley Cyrus vjerojatno je imala jednu od najboljih večeri u životu – a svakako u karijeri. Pjevačica je bila jedna od umjetnika s najviše nominacija, izvela je zapažen nastup, a osvojila je i dvije nagrade. A nakon toga, uspjeh se osjetio i na top ljestvicama.

Prema Billboardu, Mileyin posljednji album Endless Summer Vacation eksplodirao je u popularnosti nakon Grammyja. U prvih tjedan dana nakon dodjele album (koji je originalno izašao 10. ožujka prošle godine te bio na trećem mjestu Billboard 200 ljestvice) je prodao više od 18 000 ekvivalentnih jedinica, što je metrika koja označava prodaje fizičkih, ali i digitalnih izdanja (na primjer, broj streaminga pjesama s albuma).

Album Miley Cyrus opet se dobro prodaje nakon uspjeha na Grammyjima

U odnosu na tjedan prije dodjele, prodaja je skočila za čak 101 %, a album je skočio sa 139. na 37. mjesto Billboardove ljestvice 200 najprodavanijih albuma. U drugom tjednu nakon dodjele prodaja je pala, ali album je i dalje na 61. mjestu, što je odlična pozicija album star gotovo godinu dana.

Endless Summer Vacation i pjesme na njemu bile su nominirane za šest nagrada na Grammyjima 2024.

album miley cyrus

Miley je nastupom na Grammyjima oduševila i sigurno dobila još fanova.FOTO: Profimedia

Miley je u kategorijama albuma godine i pop vokalnog albuma izgubila od Taylor Swift i njezina Midnights, a bila je nominirana i u kategoriji pjesme godine i najboljeg pop dueta. Ipak, kući je otišla s dva vrijedna kipića, oba za svoj megahit Flowers.

Zadnji album Miley Cyrus donosi i njezin najuspješniji hit dosad, Flowers

Najprije je osvojila nagradu za najbolju pop solo izvedbu, što joj je bio prvi Grammy, a onda je kući otišla s jednim od glavnih priznanja večeri, kada je osvojila nagradu za snimku godine (Record of the Year), jednog od velika četiri Grammyja.

Te pobjede, kao i njezina izvedba pjesme “Flowers”, osigurale su joj neko vrijeme u središtu pozornosti. Također je održala nekoliko govora koji su privukli pozornost i postali viralni, uključujući i jedan u kojem se našalila da je možda zaboravila obući donje rublje.

druge vijesti