HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Kad se gospođa Branka Grubnić, mama Marka Grubnića pojavi na njegovom Instagram profilu, pratitelji slavnog stilista rijetko mogu sakriti oduševljenje, a tako je bilo i ovog Majčinog dana kad je Marko uputio nježnu poruku svojoj majci te pokazao koje su outfite odabrali za proslavu tog dana.

Simpatičan modni duo zablistao je u raznim nijansama smeđe boje, a posebno su se uskladili kad je obuća u pitanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Mama Marka Grubnića i njezin sin ponovili su se cipelama s potpisom Balenciaga

“Mama i sin…obožavatelji Balenciage”, napisao je Marko uz prvu objavu na kojoj se nalaze mokasinke i glamurozne salonke koje potpisuje modni brend koji on i njegova mama obožavaju.

PROČITAJTE: Slatkoća na kvadrat – Morate vidjeti rođendansku tortu koju je Marko Grubnić naručio za svog psića

Na drugoj objavi možemo vidjeti Marka Grubnića i njegovu mamu kako poziraju zagrljeni, odjeveni u atraktivne modne kombinacije.

Marko Grubnić i majka hello magazine croatia hrvatska mama marka Grubnica

Mama Marka Grubnića za ovu je prigodu odjenula klasični bež baloner u spoju s crnim salonkama, dok je njezin sin odabrao traperice sa špricanim efektom, bijelu majicu bez rukava modnog brenda LOEWE i blejzer s leopardskim uzorkom.

Nježne riječi i elegantni božuri

Svojoj majci Marko je poklonio velik buket ružičastih božura i nježne riječi.

“Moja majka, moj anđeo, moj najbolji prijatelj. Najposebnije ljudsko biće koje sam ikad upoznao. Volim te i divim ti se zbog toga što jesi i zbog toga koliko činiš za mene. Volim te mama…”, napisao je Marko uz fotografije pune ljubavi.

Marko Grubnić i majka hello magazine croatia hrvatska mama marka Grubnica

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024